Desire C Golf İncelemesi

vforr
30-08-2012, 21:40   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012

Android 4.0

Telefonun bence en önemli özelliği Android 4.0 İce Cream Sandwich sürümü ile birlikte satışa sunulmuş olması. Şu an aynı fiyata satılan bir çok telefon Android 2.2 ve 2.3 sürümlerini kullanırken Desire C belki de bir sonraki güncellemede son sürüm olan Android 4.1 olabilir.


Beats Audio


Müzik ve video oynatımda kuşkusuz kalitesi ile önen çıkan Beats firmasının desteğini alan HTC Desire C sizlere daha güzel bir multimedia deneyimi sunuyor.


NFC Teknolojisi


Türkçeye Yakın Alan İletişimi olarak çevrilen NFC yeni nesil bir kablosuz iletişim teknolojisidir. NFC ile mesajlaşma, hesap ödeme gibi çeşitli işlemler yapılabiliyor. Desire C 'de bu teknolojiyi destekleyen telefonlar arasında yerinde alıyor.

25 GB Dropbox


Dropbox bildiğiniz gibi bulut depolama hizmeti veren bir sistemdir. Bu sistem sayesinde tüm dosya ve belgelerinizi sanal sunuculara yükleyip istediğiniz yerden ve cihazdan onlara ulaşabilirsiniz. HTC Desire C tüm telefon kullanıcılarına 25 GB'lık depolama hizmetini bedava veriyor.

Uzun Pil Ömrü


1230 mAh batarya ile kullanıcıların telefondan daha fazla yararlanmasına olanak süren Desire C ortalamanın üstünde bir pil performansı sergiliyor.

3'5 ınc Ekran


Her ne kadar 4.0 ınc ekran boyutunda olan telefonlar çoğalsa da günlük kullanım ve oyun oynamak için 3'5 ınc ekranın yeterli olacağını düşünmekteyiz.

ARM Cortex A7 İşlemci


Desire C 600 mhz hızında ARM Cortex A7 İşlemci ile satışa sunuluyor. 600 mhz hız çok tatmin olmasa da Fiyat/Performans açısından ortalamanın üstünde diyebiliriz. Telefon işlemci hızına göre çok hızlı çalışıyor denilebilir. Burada HTC firmasını yazılım optimizasyonu yönünden tebrik etmek gerekli.

Kod:
Smartbench Skor:

Oyun Performansı: 1036
Productivitiy: 826
Kod:
Quadrant Skoru: 1415
Kod:
Antutu Benchmark: 1787


Kamera ve Video Performansı


Led flash desteği olmaması ve video kalitesinin ortalamanın altında olması belki de telefonun en kötü yönü. Fotoğraf çekim kalitesi olarak ortalama bir kaliteye sahip diyebiliriz.


HTC Sense 4.0


HTC firmasının muhteşem arayüzü Sense'nin son sürümü olan 4.0 Desire C'de bulunuyor. Eğer telefonun yazılımsal görünümüne önem veriyorsanız bu detayı da değerlendirmeniz de fayda var.

Dış Tasarım ve Malzeme Kalitesi:


Tasarım olarak HTC One ailesini andıran Desire C'de atası olan Desire arka kapağına benzer yumuşak tarzda çizilmeye karşı dayanıklı bir malzeme kullanılmış. Telefonun kırmızı, siyah, beyaz renk seçenekleri bulunuyor. Ayrıca kullanılan malzeme kalitesi bakımından ortalamanın üstünde bir cihaz diyebiliriz.


Son Söz
Eğer Android 4.0 sürümüne sahip kaliteli müzikler dinleyebileceğiniz uzun pil ömürlü bir telefon arıyorsanız Desire C tam size göre diyip incelememizi bitiriyoruz.

Alıntıdır: http://www.androidforumun.com/36 ... olf-incelemesi.html

vforr bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kapalı Hesap (128169)
30-08-2012, 22:51   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

Teşekkür ederim güzel bir inceleme.