Desktopgate Personel TakipUzak Masüstü Bağlantısı

lacer
02-11-2012, 23:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012

DesktopGate adlı bu yazılımın kolay kullanımı, canlı monitör izleme sistemi ve çalışan aktivite kaydı özellikleri ile yöneticilere büyük kolaylık sağlamaktadır. Bütün bu özellikleri, şirket çalışanlarının etkili kontrolünü ve şirketin gizlilik politikasını korumayı; buna bağlı olarak da şirketlerin bilgisayar ağlarını ve diğer çevrimiçi iletişim yöntemlerini, hiçbir zarar görmeden kendi lehine kullanabilmesini sağlar.

DesktopGate yazılımı sadece bir uzaktan izleme programı değil tam bir personel bilgisayarı izleme ve kayıt altina alma çözümü. Onu diğer yazılımlardan ayıran özellikleri ise bir yada birden fazla yönetici tarafından iç ağdan yada ofis dışından (Örneğin yönetici tatildeyken)toplu ekran izleme ve uzaktan erişım yapılabilmesi ve istenilen tarihte istenilen personelin tüm aktivitesini geçmişe dönük raporlanabilmesi hatta birbiri ile karşılaştırabilmesi.

Canlı monitör izleme yazılımı olan DesktopGate'i diğer yazılımlardan ayıran en önemli özellik,izleme haricinde bile yapılan tüm faaliyetleri loglayarak geçmişe dönük olarak raporlayabilmesidir.Ayrıca sınırsız sayıda monitörü yüksek kalitede görüntüleyebilme,kolay kullanımı ile anlık ileti ve ağdaki tüm bilgisayarlara toplu mail gönderebilme,çalışanların iş saatlerinde yapmış oldukları messenger,facebook ya da twitter gibi kişisel yazışmalarla geçirdikleri zamanları engelleyebilir ve raporlayabilirsiniz.

Uzaktan erişim

 Ofisteki PC lere ofis dışından erişmek için kolay ve güvenli uzaktan erişim çözümüdür.

 Yetki verildiği taktirde, IT departmanlarına yardımcı olabilecek bir uzaktan erişim çözümüdür. Bu sayede ofis bilgisayarlarına kurulum ve ayarlamalar çok daha kolay yapılabilir.

 Yerel ağ ya da internet üzerinden tüm şirket bilgisayarlarını tek bir pencereden izleyin  Bilgisayar kullanımını görüntüleyin  Kullanıcılara sezdirmeden ekranlarını uzaktan izleyin  Tüm firma bilgisayarları aktivitesini tek bir merkezde güvenli bağlantı kullanarak kaydedin

 İstediğiniz bilgisayarı uzaktan yönetin  Uzaktan kontrol  Dosya transferi  Mesaj gönder  Sohbet başlatma

 Geçmişe dönük raporlara ulaşın  Pano (clipboard) geçmişi  Uygulama geçmişi  Ziyaret edilen web siteleri  Aktivite logları  Messenger loglama

www.desktopgate.com