Dev-C++'da buton oluşturma

Archee
15-08-2016, 18:27   |  #1  
Archee avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Dev-C++'nın böyle bir yeteneği var mı? Varsa kodlarını yazar mısınız?

Sistem Bilgilerim
White-Fox
15-10-2016, 00:50   |  #2  
White-Fox avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 149
1,042 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

 

dev-c++ c ve c++ derleyicisidir. Yani eğer buton yapacaksan bu kodlarla bir arayüz geliştirmen ve onunla etkileşildiğinde çalıştıracak kod parçacıkları oluşturman gerekir.Ve bunları tamamen siyah ekrana yeşil yazılarla yapacaksın.Hazır kodlar kullanırsan kütüphanelere mahkum kalırsın.