Dev güncelleme paketi yolda!

CHIP Online
09-02-2013, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Beşi kritik tam 12 yama, kapatılacak tam 57 açık... İşte salı günü gelecek dev güncelleme paketi!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dev ... ti-yolda_38579.html

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Her ayın ikinci Salı günü yayınlanan Microsoft yamaları, şirketin çeşitli yazılım ürünleri için güvenlik güncellemeleri içeriyor. Microsoft, bu yamaları yayınlamadan önce yamaların içeriğiyle ilgili bir bilgilendirme de yapıyor. Ancak hacker'ları harekete geçirmemek için güncellemeler hakkında çok detaylı bir bilgi de verilmiyor.


12 Şubat'ta yayınlanacak yamalar, toplam 12 güvenlik güncellemesinden oluşuyor. Güncellemelerin 5'i kritik olarak adlandırılıyor. Yamaların toplamda 57 farklı güvenlik açığını kapatacağı iletiliyor.


Peki, "kritik" olarak sınıflandırılan güncellemeler hangi ürünleri onaracak? Microsoft'a göre bu kritik güncellemelerden 2'si Windows 8 ve RT'deki Internet Explorer 10'u onarıyor. Kendi kritik onarımlarına sahip Windows XP'nin yanında Vista'ya özel bir kritik güncelleme de bulunuyor.


Windows 7, 8 ve RT'nin kendisi için sunulan güvenlik güncelleştirmelerinin hiç biri kritik olarak değerlendirilmiyor. Güncelleme paketleri içinde Windows 7'de 5 "önemli" güncelleme bulunurken, Windows 8 için 4, Windows RT için 3 "önemli" güncelleme yer alıyor.

Tüm Konu: Dev güncelleme paketi yolda!

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Kaynak: www.chip.com.tr