Dev şirketi PlayStation 4 korkusu aldı!

CHIP Online
22-12-2011, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Efsanevi oyunlara imza atan oyun devinden PS4 itirafı: "Yeni bir PlayStation bizi korkutuyor!"

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/dev- ... usu-aldi_30998.html

Resimlerle: PlayStation 4 şeffaf olursa!

Oyun sektörü gözlerini açmış, Sony tarafından her an duyurulabilecek potansiyel bir PlayStation 4 haberi için heyecanla bekliyor; bu durumun ciddiyet kazanmasının yegane sebebiyse PS3'ün yapımında çalışan ekibin yeni bir proje üzerinde ter dökmeye başlamış olduğu konusunda basına sızan haberlerden başkası değil...

Fakat Uncharted gibi efsanevi bir serinin yapımcısı olan Naughty Dog, dolaşan PS4 söylentilerinden fazlasıyla rahatsız zira PS3'den PS4'e geçişte yaşanacak sürecin sancılarından fazlasıyla korkuyorlar. Bu değişim ve gelişim süreci hakkında konuşan Naughty Dog'un başkan yardımcısı Evan Wells Eurogamer'a verdiği bir röportajında; "İçimizdeki o "geek" ruhu her zaman yeni oyuncaklar için heyecanlanmamıza sebep oluyor fakat işler pratiğe geldiği zaman ne kadar çok çalışılması gerektiğini bir kez daha görmüş oluyoruz." diyor. Wells, PS2'den PS3'e yapılan geçişin "en karanlık günler" olarak adlandırıldığını da hatırlatıyor.

Tüm konu: Dev şirketi PlayStation 4 korkusu aldı!

Resimlerle: PlayStation 4 şeffaf olursa!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Yeni konsollar ile yeni oyun türleri de türer mi?

erkan1994
22-12-2011, 18:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
355 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

türer türer türemezmi eeee hacılar şimdi yeni bir xbox çıktğını veya yeni bir playstation çıktığına varsayın ve öle güzel derecelikte oyunlar çıkar ki çağımız baştan yazılıcaktır ha bu bir itirafmı evet hissediyorum hislerim kuvvetlidir.ve 6.hisse çok ama çok inanıyorum. not:bu bende çok güçlü yani 6.his.