Devir Tam Altın Alma Devri

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Kayhan Bolat
06-09-2016, 16:44   |  #1  
Kayhan Bolat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

 

Cumhuriyet altını, Ata lira gibi isimlerle de anılan tam altın, ziynet grubu altınlar arasında yer alan çeşidinde, 7,016 gram,  sikke grubu içerisinde yer alan çeşidi ile de 7,126 gram ağırlığa sahiptir. Özellikle yatırımcıların yanı sıra kulpsuz olanları koleksiyonerler tarafından da büyük bir özenle saklanmaktadır.  

Online Altın Al Alırken Kazan

Altın fiyatları, oldukça hızlı bir değişim göstermektedir. Hatta bir örnek vermek gerekirse, evde izlediğiniz ve kar edeceğinizi düşündüğünüz altın, siz kuyumcuya gittiğinizde size kötü bir sürpriz hazırlayarak fiyatını düşürmüş bile olabilir. Anlık değişimlerden bu kadar etkilenen altını almak için en doğru zamanı seçmek gerekir. Bu doğru zamanı dışarıda ayakta geçirmek yerine her şeyin kontrolünüz altında olduğu ev ya da iş yeri ortamınızda, online altın al emrini internet sitesinden kendiniz vermek ve yatırımınızın keyfini doya doya çıkartmak için gramaltin.com adresi size yeter. 

Ata Lira İle Altının Nabzını Tutun

Kulpsuz, para şeklinde olan ve boyut olarak diğer altın çeşitlerinden ayrılan Ata lira, bir diğer adı ile Cumhuriyet altını, 22 mm çapında, 7,20 gram ağırlığındadır. Ata liranın has altın cinsinden ağırlığı ise, 6,61 gramdır. İki farklı isimle anılsa bile, yatırımcı tarafından büyük ilgi gören ata lira, özellikle altın piyasasının da nabzını tutan önemli bir argümandır.