Diablo III: İyi mi, kötü mü?

CHIP Online
10-07-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

12 yıllık bekleyişin ardından gelen Diablo III neden "mükemmel" bir oyun, neden daha iyi olabilirdi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/di ... -kotu-mu_34686.html

Resimlerle: Diablo III Monk ve yeni harita

Diabo III... İlk oyunu oynadıktan kısa süre sonra kendisine bağımlı olmuştuk. Döneminde olmayan bir yapıya, bir hıza ve farklılığa sahipti. İlk oyunun ardından gelen eklenti paketiyse tüm Diablo severlerin oyunu en baştan ve farklı bir hazla bitirmelerine sebep olmuştu. Yaptıklarının farkında olan Blizzard isimli o zamanın orta seviyeli, günümüzünse devasa firması, bir an evvel Diablo II'yi piyasaya çıkarmaya çalışıyordu. Çok geçmeden; 2000 yılında, ikinci oyunuyla karşımıza çıkan seri, rekor üzerine rekor kırdı ve üçüncü oyun piyasaya çıkana kadar geçen 12 yıllık sürede azımsanmayacak miktarda oyuncu tarafından aktif olarak oynandı...


Gelelim Diablo III'e... "12 yıl" tabirini ağzımıza yerleştiren bu yapım, çıktığı gün olan 15 Mayıstan itibaren mercek altına alınmaya başlandı. Oyuncular ve oyun eleştirmenleri tarafındansa ilk hafta içerisinde iki farklı ve net sonuç ortaya çıkıtı: "Harika oyun" ve de "Çok daha iyi olabilirdi." Kısa zaman içerisinde büyük tartışmalara konu olan ve resmen polemik yaratan bu iki farklı düşünce, tabii ki yine Blizzard'ın işine yaradı. Ne de olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz. Peki, Diablo III neden harika bir oyun, neden daha iyi olabilirdi? Gelin isterseniz önce bardağın dolu tarafına bakalım.


Tüm Konu: Diablo III: İyi mi, kötü mü?

Resimlerle: Diablo III Monk ve yeni harita

Kaynak: www.chip.com.tr

Roberts Julia
12-07-2012, 05:59   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012

Yaptıklarının farkında olan Blizzard isimli o zamanın orta seviyeli, günümüzünse devasa firması, bir an evvel Diablo II'yi piyasaya çıkarmaya çalışıyordu.