Digital Signage (Kurumsal Web Tv)

vizyontech
05-08-2013, 13:54   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Digital Signage (Kurumsal Web Tv), kurumlara ve kişilere özel yayın akışları hazırlayabilme kabiliyetine sahip hedef odaklı çalışabilen ve en ileri internet teknolojilerini kullanan yayın sistemidir. Sistem kurumsal iletişimden reklama kadar birçok farklı alanda, farklı sektörler için kullanılmaktadır.

Kurumsal televizyon, hedef kitlenizi bilgilendirmenin yanında kurum içi çalışanları bilgilendirmek, müşterilerinizle iletişim kurmak, ürün-hizmetleri tanıtmak, reklam yayınlamak, iletişim kurmak, bilgi toplamak, insanları yönlendirmek gibi daha bir çok sayısız amaç için kullanılır.


Digital Signage ile ürünlerinizi, aktivitelerinizi, kampanyalarınızı tanıtabilir, personelinizi eğitebilir, logonuzu ön plana çıkartabilir ya da reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Bankolardaki dijital ekran aracılığıyla bekleyen müşterilerinizin zaman geçirmesini, duyurularınızı izlemesini, ürün ve ya hizmetleriniz hakkında bilgi sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca firma içi bilgi paylaşımında bulunabilir ya da bir eğitim kurumu iseniz sınıf önlerindeki TV'ler aracılığı ile ders programı bilgileri, öğretmen bilgileri gibi birçok içeriği yayınlayabilirsiniz.

Digital signage ile bunlarının yanı sıra güncel haber, döviz kurları, hava durumu gibi yayınları paylaşabilirsiniz.


Kurumsal Web Tv'nin Getirdiği Avantajlar;


• Dijital ortama kolayca bilgi verilmesi ve anında müdahale edilebilmesi

• Tek merkezden yönetilebilmesi

• Kurumun yaptığı bütün faaliyetleri vatandaşlara tanıtabilme imkanının sunulabilmesi

• Günümüz teknolojisine geçiş yapmak ve vatandaşlarıda bu entegrasyon ile birleştirebilmek

• Reklam olanağı ile extra gelir kaynağı yaratabilmek

• Kağıt masraflarını ciddi şekilde azaltmak