Dikkat Çekici Batarya ve Xiaomi Mi Max 2

seto__
01-10-2020, 21:55   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
868 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

2017 Mayıs ayında duyurulan Xiaomi Mi Max 2 önemli özelliklere sahip bir telefon olarak piyasayda yerini aldı. Metal kasası ve büyük ekranıyla Xiaomi Mi Max 2 kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. En dikkat çekici özelliği bataryası olan bu telefon birçok farklı özelliğe sahip.

Xiaomi Mi Max 2 Özellikleri

Telefon, 6.44 inç Full HD ekranı ve şık metal kasası ile gösterişli bir görünüme sahip. Gorilla Glass 3 teknolojisi ve çizilmeye dirençli cam telefonun güzel  görünümünü destekliyor. USB-C portuna sahip olan Mi Max 2 oldukça güçlü bir batarya ile kullanıcılarının beğenisini kazanıyor. 5.300mAh bataryası ile oldukça iddialı bir cihaz. Ayrıca cihaz sahip olduğu port sayesinde de başka cihazları şarj edebilen oldukça önemli bir özelliği de bünyesinde barındırıyor. Batarya ayrıca Quick Charge 3.0 özelliği ile hızlı şarj  olabiliyor. Bahsedilen bu batarya kullanıcılarına 18 saat video oyun oynama ve 57 saat konuşma süresini vaadediyor. Bu konuşma süresi gürültü önleyici 2 mikrofonu ile daha kaliteli bir hal alıyor.

Telefon Android 7.0  ve MIUI 8 ara yüzü ile sunuluyor. Snapdragon 625 işlemci ve 4GB RAM de telefonun bir başka dikkat çeken özelliği. Çoğu akıllı telefonun aksine yüksek RAM gücüne sahip bu telefona hayran kalacaksınız. Güçlü bir işlem yeteneği ile kullanım sırasında rahatlık sunuyor. 12MP arka ve 5MP ön kamerası ile beklenen performansa kamera ile de ulaşılmış oluyor. Güçlü odaklama özelliği ve 85 dereceli, geniş açılı kamera sayesinde çekmek istediğiniz fotoğraflarda istediğiniz açıyı kolaylıkla kullanabilirsiniz. Sony Exmor RS sensörü, yüz algılama, elle odaklama, hdr, seri çekim, coğrafi konum etiketleme, hızlı odaklama, PDAF telefonun kamerasının özellikleri olarak sıralanmaktadır. 211 gram ağırlığındaki telefon ek olarak birçok ekipmana sahip. Parmak izi okuyucu, stereo hoparlör, IR, ivmeölçer, jiroskop, yakınlık sensörü, hall sensörü, ortam ışığı sensörü bu ekipmanlardan başlıcaları olarak sıralanmakta. MicroSD kart girişine sahip olan telefon 32GB, 64GB ve 128GB depolama kapasitesine sahip olarak 3 modele ayrılmaktadır. Telefon çift hat ve 4.5G desteğine de sahiptir.