Discord türkiyenin en modern sunucusu!

EmirYNGN
29-10-2017, 10:03   |  #1  
EmirYNGN avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2017

Merhaba millet! Bugün kendi discord sunucumu sizlere tanıtacağım gelirseniz cidden bu muhabbete katılabilirsiniz. Sunucu için bütün ayrıntılarına kadar tasarladım, oyun odaları, müzik odası ve bir çok roller mevcut. Tabi üye gelirse sunucunun samimiyeti de o kadar çok ortar 

"Discord nedir?" diyenler olacak tabi ki.

Discord hızlı bir şekilde popülerleşen bir sesli sohbet programı ve sunucu açıp insanları davet ederek insanlar ile birlikte sohbet etmek diyebiliriz. Skype ve TeamSpeak karışımı bir program.

Discord adresim:https://discord.gg/ffEMPhh

Chıptansel
06-08-2020, 14:33   |  #2  
Chıptansel avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Günümüz bilgisayar oyuncularının favori uygulaması Discord, TeamSpeak gibilerin rafa kalkmasına neden oldu. Bunun sebebi ise son derece kullanışlı ve basit arayüze sahip olması.

Ne gerek var oyun içi konuşabiliyoruz diyebilirsiniz ama kesinlikle Discord’u denemenizi tavsiye ederim. Sürekli mikforonu kullanmak için bir tuşa basıyorsunuz. E oyuna mı odaklanacaksın yoksa tuşa mı? Bence tamamen pratik ve kullanışlı.

Discord içerisinde neler var biraz bunlara değinelim. Uygulamamız genel olarak ücretsiz fakat ücretli halini de kullanabiliyorsunuz. Ücretli kısmını genelde yüksek kullanıcıya sahip olan sunucular üstleniyor. Fakat sizde ücretsiz olarak bir kanal açabiliyorsunuz hatta kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz.

Lafı daha fazla uzatmadan, Discord kullanımını maddelerle anlattığım listemize geçelim; https://paratic.com/discord/