DocCastle Doküman Yönetim Sistemi

VOLSOFT YAZILIM
11-11-2016, 13:29   |  #1  
VOLSOFT YAZILIM avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2016

DocCastle işletmenizdeki her tür dokümanı kolayca düzenleyip depolamanızı sağlar.


Her tür evrağı sayısallaştırma
DocCastle doküman yönetim sistemi işletmenizdeki her türden evrağı hızlı bir şekilde sayısallaştırır. Tüm tarayıcıları destekler ve hali hazırda saklanmış word, excel ve pdf gibi belgeleri destekler.

Benzersiz entegrasyon yeteneği
DocCastle doküman yönetim sistemi piyasada kullanılan (SAP, ORACLE, LOGO, MİKRO) vb. tüm ticari sistemlere entege çalışır. Bu sayede mevcut yatırımınızı koruyarak maliyet avantajı sağlarsınız.

Kolay ve esnek kullanım
DocCastle doküman yönetim sistemi sadece kısayol tuşlarını kullanarak ticari programdaki belgeleri DocCastle ile ilişkilendirip taratmanızı sağlar. Gerektiğinde programdan ayrılmadan geri çağırabilirsiniz.

E-imza & KEP Entegrasyonu
DocCastle doküman yönetim sistemi tüm belgeleri kolayca imzalayabilir ve KEP olarak iletilmesini sağlayabilir. Bu sayede dökümanlarda hızlı ve güvenli doğrulama yapılarak iş süreçleri kesintisiz şekilde sürdürülür.

Optik Karakter Tanımlama(OCR)
DocCastle doküman yönetim sistemi taranan belgelerdeki yazıları algılar ve bu bilgileri evraklara ulaşmak için indexler. Ayrıca fatura ve irsaliye gibi evrakları tanıyarak otomasyon sürecine dahil eder.

Elektronik Form Yönetimi
DocCastle doküman yönetim sistemi işletmenizdeki tüm formları entegre edebileceğiniz esnek bir e-form yönetim modülüne sahiptir. Bu sayede talep formu ve ödeme emri gibi formlar sistem üzerinden takip edilir.

Onay Sistemi
Arşive eklenen dokümanları onaya sunabilirsiniz. DocCastle doküman yönetim sistemi paraf ve imza hiyerarşi takip ederek gerekli onayları toplar. Bu sayede işletmenizdeki onay süreci hızlanır ve zaman kayıplarının önüne geçilir.

Mail ve Fax sistemi
DocCastle doküman yönetim sistemi ile arşive eklenen belgeleri dilediğiniz kişilere kolayca mail ve fax yoluyla gönderebilirsiniz. Belgeleri tek tek gönderebileceğiniz gibi toplu halde de gönderebilir, iletilip iletilmediğini takip edebilirsiniz.

Güçlü yetkilendirme
DocCastle doküman yönetim sistemi arşive eklenen belgelere kimlerin hangi durumda erişebileceğini tanımlayabileceğiniz güçlü bir yetkilendirme sistemine sahiptir. Bu sayede yetkisiz erişimin önüne geçip sistemin güvenliğini korursunuz.

WEB, MOBIL ve WINDOWS
DocCastle doküman yönetim sistemi Web, Mobil ve Windows olmak üzere tüm platformları destekler. Bu sayede işletme içerisinden yada dünyanın herhangi bir yerinden sisteme erişip işinizi yapabilirsiniz.

Güçlü ve performanslı altyapı
DocCastle doküman yönetim sistemi SQL veritabanı kullanır. Arşivlenen belgeler dünya standartlarında teknikler ile sıkıştırılır ve boyutu küçültülür. Bu sayede depolama maliyeti azaltılır.

Hızlı destek ve yardım
DocCastle doküman yönetim sistemi son derece stabil çalışmaktadır, yinede yardıma ihtiyaç duyduğunuzda size bir telefon kadar uzağız. Tüm sorunlarınızı hızlıca çözümleyen destek ekibimiz sizi bekliyor.


Sorularınız mı var?

GENEL


DocCastle doküman yönetim sistemi nedir?


Doküman yönetim sistemi kâğıda aktarılmaya aday bilginin elektronik ortamda tutulup yönetilmesidir. Dokümana ait kilit bilgiler bir veritabanı aracılığı ile dokümanın kendisi ile ilişkilendirilir. Akabinde de gerek duyulduğunda ayrıt edici özellikleri sorgulanarak bu dokümana ulaşılır.


DocCastle diğer doküman yönetim sistemlerinden farklı mıdır?
Temelde tüm doküman yönetim sistemleri benzer şekilde çalışmaktadır. DocCastle'ı diğer ürünlerden ayıran en büyük özelliği rakipsiz entegrasyon yeteneğidir. DocCastle sahip olduğu üstün teknoloji sayesinde (LOGO, MİKRO, SAP vb.) herhangi bir üçüncü parti yazılıma kolayca entegre olur.


DocCastle doküman yönetim sistemi yerli bir ürün müdür?
Evet! DocCastle %100 yerli bir üründür ve tüm geliştirme süreci Türk mühendisler tarafından yürütülmektedir.


TEKNİK BİLGİLER
DocCastle ile ne kadar sayıda belge arşivleyebilirim?
Teorik olarak sonsuz sayıda belge arşivlenebilmektedir. Pratikte ise depolama alanınız kadar belge arşivleyebilirsiniz. Bu sayı milyonlarla ifade edilebilir.


Arşivlenen belgelerin boyutu yüksek midir?
DocCastle özel algoritmalar kullanarak her bir belgeyi sıkıştırır. Bu sayede yaklaşık olarak 10 kat tasarruf sağlanır.


DocCastle hangi tarayıcılarla çalışabilir?
DocCastle bilinen tüm tarayıcıları destekler ve uyumlu şekilde çalışır. Tarayıcınızın marka ve modeli sistemi kullanabilmeniz için bir engel değildir.


DocCastle hangi platformlarda çalışabilir?
DocCastle ana uygulaması windows platformunda masaüstü uygulama olarak çalışır. Ancak web ve mobil sürümleri bulunmaktadır ve internet bağlantısı olan herhangi bir yerden sisteme erişilebilir.


SATIŞ, LİSANS & DESTEK
DocCastle'ı satın almadan önce nasıl deneyebilirim?
DocCastle toplamda 1000 dokümana kadar ücretsiz kullanılabilmektedir. Tek yapmanız gereken programı indirerek kullanmaya başlamak.


Peki ürünü beğendim ve satın almak istiyorum, ne yapmalıyım?
Lisans satın almak için bizimle iletişime geçin. Sizin için hangi paketin uygun olduğuna birlikte karar verelim.

Email:info@volsoft.com.tr

Telefon: 0282 726 01 69


Ürünü kurarken veya kullanırken bir sorunla karşılaşırsam ne yapmalıyım?
DocCastle kurulum ve kullanımı son derece kolay bir üründür. Yine de muhtemel sorunlar için öncelikle Yardım Merkezine başvurmalısınız. Eğer çözüm bulamazsanız bizimle iletişime geçiniz.

http://www.doccastle.com

Son Düzenleme: VOLSOFT YAZILIM ~ 11 Kasım 2016 13:33 Neden: