Doğa Koleji, bir kez daha Bett Show'da!

CHIP Online
03-02-2014, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Doğa Koleji, bir kez daha Avrupa'nınen büyük eğitim teknolojileri fuarı Bett Show'da!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dog ... -show-da_45199.html

Doğa Koleji, geçtiğimiz yıl t-MBA eğitim modeli ile "En İnovatif Okul" ödülünü aldığı, dünyanın en büyük eğitim teknolojileri fuarı BETT Show'a (British Educational Training and Technology Show) 3'üncü kez katıldı. 22-25 Ocak tarihleri arasında İngiltere'nin efsanevi salonu Excel'de gerçekleştirilen fuarda; öğrencileri iş dünyasına hazırlamak amacıyla Doğa Koleji tarafından MBA müfredatı örnek alınarak  geliştirilen eğitim modeli 't-MBA' ve modelin dijitale taşınan yeni uygulaması 't-MBA Digital' Doğa Koleji öğrencileri tarafından tanıtıldı.


Doğa Koleji, her yıl 600'den fazla üretici ile 30 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan, eğitim materyalleri ve eğitim teknolojileri konusunda lider kurumları, İngiltere'nin efsanevi salonu Excel'de ağırlayan BETT Show'da bu yıl da öğrencileriyle birlikte yer aldı. Eğitim ve teknoloji alanında Avrupa'nın en büyük fuarı Bett Show'a 3'üncü kez katılan Doğa Koleji, fuarda t-MBA öğrencileriyle birlikte teknolojinin eğitime entegre edilmesinden elde ettikleri faydayı anlattı ve t-MBA eğitim modelinin dijitale taşınan yeni uygulaması 't-MBA Digital'ı tanıttı. 22-25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda t-MBA Eğitim Modeli, Doğa Koleji'nin küresel ortakları olan; Apple, Britannica, Intel, Pearson, Vestel, Promethean işbirliği ile ziyaretçilerin izlenimine sunuldu.
    
t-MBA'le "En İnovatif Okul" seçilen Doğa Koleji bu yıl da Bett Show'da "t-MBA Digital"ı tanıttı!


Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuara Türkiye'den ilk ve tek k-12 eğitim kurumu olarak katılan Doğa Koleji, MBA programını lise seviyesine uyarladığı eğitim modeli t-MBA'i (MBA for Teenagers) öğrencileriyle birlikte interaktif bir ortamda tanıtmış, Londra'da eğitim inovasyonu alanında yoğun ilgi görmüş ve "En İnovatif Okul" ödülünü BETT Show Yönetim Kurulu Üyesi Tansy Clark'ın elinden alarak geri dönmüştü. Doğa Koleji bu yıl BETT Show 2014'te ise t-MBA eğitim modelinin yanı sıra, modelin online ve kişiselleştirilmiş bir versiyonu olan ''t-MBA Digital''i de eğitim ve teknoloji profesyonellerine sundu.


Tüm Konu: Doğa Koleji, bir kez daha Bett Show'da!

Kaynak: www.chip.com.tr