doğuda çapkınlık yapmanın daha kolay

selim_firat
18-01-2016, 09:40   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

kars'ın digor ilçesinde mecburi hizmet yaptığım yıllara gidelim. halk arasında genç kız yok denilecek kadar az. hepsi batıya göç etmiş sadece yaşlılar ve çocuklar var. çapkınlık yapmak imkansıza yakın.

japonya'da yaşadığım döneme gidelim. kadın çok fazla. kadınlar boşanmaktan korkuyor. erkeklerini mutlu etmek için deliler gibi uğraşıyor. erkeklerin umurunda değil bu zaten kadının yapması gereken bir şey.

kars'a dönelim. çok az sayıda devlet memuru kadın var. onlar o kadar yalnız ve mutsuzlar ki. depresyonun dibinde debelenmekteler. konuşabilecekleri üç beş kişi var onların da tek derdi kadınları sikmek. kadınlar bunu isteseler bile bunun alenen olmasından rahatsız.

japonya'ya dönelim. kadınlar mutsuz. çapkınlık yapma imkanları var mı tabii ki var ama japonya'da dedikodu lobisi inanılmaz çalışıyor. erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyor. bir kadın bir japon erkeğe verirse bunu herkes anında duyuyor.

kars'a gidelim. kadınlar kendilerini çok yalnız hissediyorlar. ben ise onlardan hiçbir talebim olmadan sadece onları dinliyorum. konuşulacak adam bulunca bırakmıyorlar. sürekli konuşmak istiyorlar. ben dinliyorum.

japonya'ya dönelim. kadınlara saygı duyuyorum ve bana güvenmeleri için asla yalan söylemiyorum ve asla onlardan duyduğumu başkalarına iletmiyorum. iki kişi arasındakiler iki kişi arasında kalır. bizim geleneğimiz bu diyorum. onlara değer veriyorum.

kars'a dönelim. kadınlar bana bağımlı hale geliyor. aslında tek yaptığım onlara saygı duyup onları dinlemek. kadınlar benimle sevişiyor. adeta rüşvet veriyor benimle daha çok zaman geçirebilmek için. dinlediğim kadınlar romanımı o kadınlar adına yazıyorum.

japonya'ya gidelim. bir kadın benimle sevişiyor. ben bunun ne dedikodusunu yapıyorum ne kadını tekrar istiyorum. kadın bana güveniyor ve o benimle yatmak için ısrarcı oluyor. sonrasında bu başka bir çok kadınla devam ediyor.

türkiye'nin batısına gidelim. kadın çok ama bir göt kalkıklığı sorunu var. çünkü en çirkininin en salağının bile yalakaları olan erkekler var. kendilerini prenses yerine koymanızı istiyorlar. bir bok olmayan kadınlar bile havalarda. benim ise bu tip hareketlerde bulunmam imkansız. ortalık deli gibi sevişen hatun dolu bunu biliyorum. ama onların istediği şey bende yok. çok enteresan sayın okur. efendi olma piç ol dediğinizi duyar gibiyim. ben eskişehir'de büyüdüm. piçliğin harman olduğu yer. piçliğin ağa babasını yaparım ama içimden gelmiyor. sanırım yaşlanıyorum.

not: efendi erkek arayan kültürlü zeki güzel hatunlar yeşillendirebilir.