Doğum Fotoğrafçılığı Eğitimi

efecandan32
26-10-2017, 16:06   |  #1  
efecandan32 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2017

Fotoğraf Tutkunuysanız;

Hobi için; temel ve ileri fotoğrafçılık eğitimlerini alabilir ardından doğum fotoğrafçılığına kayıt olabilirsiniz. Doğum fotoğrafçılığı eğitimi sonrasında hobi amaçlı arkadaşlarınız ve akrabalarınızın çocukları için çekim yaparak öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz.


En Doğal Pozlar Artık Sizin Objektifinizde!– Doğum Fotoğrafçılığı Eğitimi

Doğum fotoğrafçısı olarak hastane ve sağlık kurumlarında çalışmak isteyenler, doğum fotoğrafçılığını merak edenler, anne ve bebek dergilerinde çalışmak isteyenler, profesyonelliğe adım atma amacında olanlar;Doğum Fotoğrafçılığı Kursusizleri bekliyor! Temel ve İleri Uygulamalı Fotoğrafçılık eğitimini bitiren ve mesleki olarak doğum fotoğrafçılığı alanında uzmanlaşmak isteyenler için hazırlanan atölyemizde; teknik ve pratik bilgilerin yanında, doğum fotoğrafçılığında kullanılan ekipmanları, ışık ve doğru pozlama ayarları ile anne psikolojisini anlamayı, anı yakalamayı, aile ve doğum sonrası fotoğraflarını başarıyla çekebilmeyi öğreneceksiniz. Bu keyifli atölyeyi kaçırmayın…

Meslek Edinmek İstiyorsanız;

Mesleki olarak düşünürseniz; İleri Uygulama atölyelerini tamamladıktan sonra Doğum Fotoğrafçılığı kursu ile mesleğinize ilk adımınızı atabilir, uygulamalı eğitimlerimizin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflarınızı daha etkili hale getirmek için dijital teknik atölyelerimize (photoshop, lightroom kursu) katılarak fotoğraflarınızı baskıya hazır hale getirmeyi öğrenebilirsiniz.


Ruhsatsız Kurslara Dikkat

Eğitim aldığınız yere dikkat edin! Suça ortak olmayın!


Son zamanlarda oldukça artış gösteren ve merdiven altı olarak tabir edilen ruhsatsız, özel ders ve danışmanlık adı altında eğitim veren kurumlara dikkat edin! Eğitim sadece MEB'in ruhsat verdiği kurumlarca gerçekleştirilmektedir. Eğitim aldığınız yerin MEB ruhsatlı olup olmadığını sorun ve ruhsatsız yerlerden eğitim alarak suça ortak olmayın!

Kaynak: http://www.fotografcilikkursu.com.tr/dogum-fotografciligi-kursu/