Dört kameralı Honor 9 Lite ile fotoğraf deneyimi

ofarukdoan
25-03-2018, 16:29   |  #1  
ofarukdoan avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

Honor 9 Lite’ın en çekici özelliği dört kameralı olmasıdır. 9 Lite’ın önünde ve arkasında 2’şer olmak üzere toplam 4 kamerasıyla Honor’un ilk 4 kameralı telefonu olma özelliğini taşıyor. Özellikle ön tarafa yerleştirilen çift kamera, 9 Lite’ı Honor’un selfie çekme konusunda en başarılı telefonu yapıyor.

Honor 9 Lite, selfie çekerken olağanüstü güzelleştirme ve doğal arka plan efektleri sunar. Çift kameralı yapısı sayesinde son derece kaliteli bir fotoğraf, selfie deneyimi yaşayabilirsiniz.

İkisinde de 5P lensler kullanılan f/2.0 diyaframlı ön kameraların birisi 13, diğeri ise 2 megapiksel. Çift kamera sistemi fotoğrafçılık açısından çok büyük bir avantaj. Çünkü Honor 9 Lite, fotoğraf çekerken bulanıklaştırma efektini kesin olmayan ve yaklaşık sonuçlara dayalı veren tek kameralı telefonlara kıyasla daha gerçekçi ve daha doğal bulanıklaştırma efektir üretebilir. Kameralardan biri doğal bulanıklaştırma efekti için uygun alan derinliğini elde ederken, tam o esnada ikinci kamera devreye girer ve fotoğrafı yakalar. Buna ek olarak, Honor 9 Lite ile fotoğraf çektikten sonra odak noktalarını değiştirebilirsiniz.

Hem portre modunda, hem de normal resim modunda selfie çekebilme imkanın Honor 9 Lite’ın kamerası sadece güzelleştirme ve bulanıklaştırma efektleri sunmakla kalmaz, aynı zamanda kişiselleştirilmiş rötuşlar sağlamak için cinsiyetinizi de belirleyebilir.

Honor 9 Lite da hareketli resimler çekebilirsiniz. Çekilen hareketli resimlerle hayatınızdan bazı anıları birleştirerek "dokümanter film" yaratabilirsiniz.

Ayrıca Honor 9 Lite, selfie çekimini daha kolay hale getirmek için ses kontrolü, gülümsemeleri yakalama ve hareket kontrolü gibi ek özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Arka kamerasında da biri 13, diğeri 2 megapiksel olmak üzere toplam 2 kamera bulunan Honor 9 Lite da yapılan optimizasyonlar ve kullanılan teknolojiler, Honor X serisi boyunca geliştirilen sistemlerin ve elde edilen tecrübelerin bir getirisidir.

Honor 9 Lite'in arka kamerası fotoğrafı yeniden odaklama ve portre modu gibi kullanıcılara mükemmel görüntü kalitesi sunacak olan yenilikçi fonksiyonları beraberinde getiriyor. Aşağıda 9 Lite ile çekilen fotoğraflardan birkaç tanesini görebilirsiniz.

Çin’de çok büyük ilgiyle karşılanan ve talep gören Huawei bünyesinde faaliyet gösteren Honor, ülkemizde “Honor Türkiye” adı altında faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Ülkemizde satışa sunulacak modelleri belli olmamakla beraber fiyatları ve geliş tarihi hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Gelişmeleri Honor Türkiye sosyal medya kanallarından takip edebilirsiniz.

Honor Türkiye resmî Facebook Sayfası:https://www.facebook.com/HonorTurkiye/

Honor Türkiye resmî Facebook Grubu:Honor Türkiye

Honor Smartphones - For The Brave | Turkey