Download Manager for Android

KemalTunc
24-04-2013, 11:11   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2013

Renkmobil Bilişim , Download Manager for Android ismi ile ürettiği Türkiye ve Dünya genelinde 2.000.000'dan fazla kişi tarafından kullanılan uygulama ile bir kez daha kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Günümüzde hemen hemen herkes akıllı telefon kullanıyor. Son zamanlarda iOS ile kıyaslama yapıldığında Android kullananların sayısı daha net bir şekilde artış gösteriyor. Bu artış ile beraber kullanıcılar Android cihazlar için daha fazla uygulama arayışına giriyor.

Her geçen gün uygulama sayısının yükseldiği Google Play'de hala her istenilen uygulamaya ulaşmak mümkün değil. Renkmobil Bilişim, kullanıcıların ihtiyacı olduğunu düşündüğü uygulamaları üreterek ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyur.

Bu uygulamalar arasında yer alan ve en fazla ilgi gören uygulama ise;
Download Manager for Android İndirme yöneticisi olarak bilinen bu uygulama ile internet üzerinden ulaştığınız videoları, müzikleri, resimleri, sesleri, kısaca her çeşit medya öğesini telefonunuza indirmenizi sağlıyor. Uygulamanın asıl amacı bu olsada daha farklı özelliklerde sunuyor.

Uygulamaya ulaştığımızda internet gezgini olarak karşınıza çıkıyor. Bu sayfa üzerinde popüler video, müzik, duvar kağıdı, oyun ve uygulama siteleri yer alıyor. Uygulama aracılığıyla ulaştığınız videoları birkaç adım ile rahatlıkla telefonunuza indirebiliyorsunuz ve daha sonra bu dosyalara rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Üstelik ulaştığınız dosyaları çalıştırırken tekrar internete bağlanmanıza gerek kalmıyor.

Uygulamayı Google Play üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz;
https://play.google.com/store/ap ... droid.dm.view&hl=tr