DracuLa Virüs Temizleyici

Mehti
12-06-2009, 13:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009


DRACULA VİRÜS TEMİZLEYİCİ 3.5

1-ÖZELLİKLERİ

A-BilgisayarıNızda gereksiz depoLanan Temp ve Prefect vb. dizinlerindeki dosyaları siler.

B-activexdebugger32.exe trojanını bir daha geri gelmemek üzere temizler ve sürücülerimizin paylaşım durumunu önceki haline getirir.

C-Veri tabanında bulunan virüsleri tanır bu sayede programda yer alan Veri Tabanı Güncelle bağlantısıyla kendini güncelleyerek yeni eklenen virüsleri tanıyabilir.

D-Dracula Virüs Temizleyici henüz bir antivirüs programı değildir, aktif koruma sağlayamaz, sadece temizleyici olarak kullanılmalıdır.
2-VERSİYON 3.5 İLE GELEN YENİLİKLER

A-Eski sürümde taramayı başlattıktan sonra durdurulamama hatası giderildi.

B-Program dosyaları C:\Pogram Files ‘a kurulma mecburiyetinden kurtarıldı, program kurulduktan sonra dosyalar başka bilgisayarlara kurulum yapılmadan da çalıştırılabilir.

C-Program 2 farklı şekilde yayınlandı, 1. seçenekte program boyutu 354 KB ancak bu seçenek ile birlikte .Net Framework 2.0 veya daha üstü  kurulu olmalıdır, 2. seçenekte program boyutu 21,2 MB ancak bu seçenekte bilgisayarınızda .Net Framework kurulu olmasına gerek yoktur.Sonuçta her ne kadar program boyutu artsa da program .Net Framework zorunluluğundan kurtarılmıştır.

D-Programın virüs güncellemeleri artık kendi kendine kontrol edilecek,güncelleme konusunda kullanıcı uyarılıp onay alındıktan sonra güncelleme yapılacak.

E-Sürücü taratma seçeneğinin yanına klasör taratma seçeneği de eklendi bu sayede kullanıcı sadece klasör tarabilir veya sürücü+klasör şeklinde tarama yapabilir.

F-Birçok kişi tarafından zararlı reklam olarak tanımlanan destek linki kaldırıldı ancak program ücretsiz olmaya devam edecek.
3-PROGRAM SAHİBİ VE YAYINLANMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

A-Programın tek bir sahibi vardır, Mevlüt AKSU. Bu uygulama herhangi bir şirkete veya kuruluşa ait değildir, tek bir şahısa aittir.

B-Program telif haklarıyla korunmaktadır, programın taklidinin yapılması veya hak iddia edilmesi halinde cezai işlem kabul ediliyor demektir.

C-Programın web sitelerinde tanıtım amaçlı yayınlanması serbesttir ancak kaynak olarak http://www.yazguven.com gösterilmelidir.
4-İNDİRME SEÇENEKLERİ

Framework Gerektiren exe
  
http://www.yazguven.com/DraculaVirusTemizleyici.exe


Frame Work Gerektirmeyen Exe

http://www.yazguven.com/DraculaV ... eworkgerekmeyen.exe

Kapalı Hesap (101323)
12-06-2009, 16:14   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

paylasım için saol belki bir gün benimde ihtiyacım olur  bende yazdığın sorunlar olunca  pc yi yeniden başlatıyorum image geri yüklenince düzeliyor yinede saol

Burak Torun
13-06-2009, 13:19   |  #3  
Burak Torun avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,679 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

Deniyebilirim...