Drive Backup 9.5 Professional Edition (English Version) [05.05.2010]

CHIP Online
05-05-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Şirketinizin sunucularını, çalışma istasyonlarını ve dizüstü bilgisayarlarını koruyun! Paragon Drive Backup ile veri kaybına karşı korunun. Zaman ve emek açısından karlı çıkacağınız, güçlü ve güvenilir bir uygulama paketiyle tanışın...Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Şirketinizin sunucularını, çalışma istasyonlarını ve dizüstü bilgisayarlarını koruyun! Paragon Drive Backup ile veri kaybına karşı korunun. Zaman ve emek açısından karlı çıkacağınız, güçlü ve güvenilir bir uygulama paketiyle tanışın...Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumYeni ve önemli özellikler:Windows 7 desteği ile tam uyumlu
Akıllı yedekleme yardımcısı sayesinde en önemli verileriniz hiç ayarlarla uğraşmadan yedeklenir. İsterseniz şirketinizde bütün sistemleri kolayca yedekleyebilirsiniz.
FTP üzerine yedekleme yapma ve kurtarma imkanı ile büyük facialarda bile farklı şubeler arası kurtarma imkanı sunar.
Gelişmiş sıcak işlem seçenekleri içe internet üzerinden canlı yedekleme ve kurtarma imkanı sunar. Paragon HotBackup ve Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS) erişimi vardır.
Script oluşturucu sayesinde istediğiniz işlemleri otomatiğe baplayabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için Paragon Drive Backup 10.0 Professional EditionKısıtlamalar: WinPE bu sürümde yoktur.Teknik destek:Giveaway süresince Paragon Software http://twitter.com/paragonsoftware adresi üzerinden teknik destek sunmaktadır. Lütfen indirirken, kayıt  ederken ve kullanırken karşılaştığınız sorunları ve sorularınızı  bildirin. Paragon Software destek ekibi sorularınızı en kısa sürede  cevaplayacaktır.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Drive Backup 9.5 Professional Edition (English Version)