Dudak uçuklatan fiyata canavar gibi bir cep!

CHIP Online
06-06-2014, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu cep alıştığınız "dışı pahalı içi sıradan" ceplerden değil. O hem çok lüks, hem de tam bir canavar

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/dud ... -bir-cep_47542.html

Resimlerle: Numi lüks tuvalet!

Lüks cep telefonları üreticisi Vertu, Signature Touch adını verdiği yeni "lüks" cebini tanıttı. Ancak bu defa yalnızca lüks olmakla kalmayan aynı zamanda güçlü donanım özellikleriyle de dikkat çeken bir telefon tasarlayan Vertu, cebinde gücün simgesini taşımak isteyenlere hitap ediyor. Elbette biraz da parası olanlara...


Beşinci derece titanyum kaplı bir gövdeye sahip olan Signature Touch, tasarımıyla oldukça şık görünüyor. Yine beşinci nesil safir kristal malzemelerin yer verildiği Signature Touch'ta deri kaplamaya da yer veriliyor. Ekranın ön kısmını koruma altına alan bu deri malzeme ise elbette sıradan deri değil. Buzağı, kertenkele veya timsah derisi arasında tercih yapabiliyorsunuz. Diğer yandan telefonun daha özel ve kurumsal borda renk veya altın sürümleri de mevcut.


<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/201406041325081185.jpg" />


Signature Touch'ın lüks olduğu kadar güçlü bir telefon olduğunu da söyledik. Peki, cebin özellikleri ne? Android 4.4 sürümüyle gelen cep, 2.3 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 801 işlemciye ve 4.7 inç büyüklüğünde 1080p ekrana yer veriyor. Diğer yandan Cat 4 LTE, NFC ve Qi kablosuz şarj desteği de sunuyor.


Daha fazla özellik ve dudak uçuklatan bir fiyat... Haberimizin ikinci sayfasında...


Tüm Konu: Dudak uçuklatan fiyata canavar gibi bir cep!

Resimlerle: Numi lüks tuvalet!

Kaynak: www.chip.com.tr