Dünya Kupası'nda şampiyonu bil, çeki kap!

CHIP Online
19-04-2010, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünya Kupası'nda tuttuğunuz takım kazanırsa, siz de kazanacaksınız! Nasıl mı? İşte böyle...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/duny ... ceki-kap_19548.html

Dünya kupası heyecanı yaklaştıkça firmaların dünya kupası odaklı kampanyaları da bir bir start alıyor. Bunlardan biri de Türkiye'nin en önde gelen üreticilerinden Vestel.

Vestel'in Dünya Kupası'na özel kampanyasıyla, favori ülkelerini temsil eden LCD'yi satın alan ve kupa şampiyonu olacak ülkeyi doğru tahmin eden tüketiciler, ürün tutarı kadar hediye çeki kazanacak. Vestel'in Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Levent Hatay, şirketin pazarlama iletişimi stratejisini ele aldığı basın toplantısında 13 Haziran'a kadar sürecek Dünya Kupası kampanyasının da startını verdi.

Vestel, Dünya Kupası kampanyasıyla, 13 Haziran'a kadar LCD alan tüm müşterilerine ürün tutarında hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. Farklı modellerdeki Vestel LCD TV'lerin Dünya Kupası'na katılacak 13 ülkeyi temsil ettiği kampanyada, satın aldığı LCD TV'yle eşleşen ve kupa şampiyonluğunu kazanan ülke, LCD sahibine de Vestel'den ürün tutarınca hediye çeki kazandıracak. Vestel Şirketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Levent Hatay, "Tüketici odaklı kampanyalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Dünya Kupası'nda kazanan takımın LCD'sini alan tüketicilerimize televizyonlarımız bedavaya gelecek" diye konuştu.

Tüm konu: Dünya Kupası'nda şampiyonu bil, çeki kap!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Dünya kupasında en büyük kampanyayı hangi yerli firma yapacak?