Dünyanın en ilginç UFO iddiası

CHIP Online
11-01-2009, 12:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugüne kadar UFO gördüğünü iddia eden çok sayıda insana şahit olduk. Ama bu iddia çok farklı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Duny ... -iddiasi_10400.html

Resimlerle: 1968 basın kiti: Apollo 8'in uzay görevlerinin tanıtımı

Enerji kaynaklarını artırmak amacıyla rüzgardan yararlanmak artık yaygın olarak karşılaştığımız bir durum. İngiltere'nin Lincolnshire şehrinde de rüzgardan elektrik üretmek amacıyla Ecotricity firmasına ait bir alanda toplam 20 rüzgar türbini bulunuyor. Doğayla dost bu elektrik üretme merkezlerinde her şey yolundayken geçtiğimiz günlerde bir sabah duyulan yüksek gürültü çevre sakinlerinin ilgisini Ecotricity'nin rügaz türbinlerinin bulunduğu alana çekti. 20 metre yüksekliğindeki rüzgar türbininden biri parçalanmış, bir diğeri ise hasar görmüş bir halde bulununca devreye yerel UFO "yetkilileri" girdi ve bunu uzaydan gelen ziyaretçilerin yaptığını ileri sürdü.

Belki İngiltere'nin ünlü BBC kanalı bu kazaya "gizemli bir uçan aracın" yol açtığını ima etmeseydi konu kapanacaktı ama bu üstü kapalı UFO iddiası devletin resmi televizyon kanalından gelince, meraklar iyice arttı. Ecotricity'nin ortaklarından Dale Vince: "Şu anda bir açıklamamız yok. Daha net bir bilgi sahibi olmak için, türbini ve civarını daha yakından incelememiz gerekiyor. Kesin bir bilgi elde etmeden UFO ihtimalini göz ardı etmemekte fayda var; gerçek olması son derece yüksek" şeklinde konuştu. Yerel UFO merkezi kendilerine 30 farklı kişinin gizemli uçan bir araç gördüklerini bildirdiğini açıklaması, kazaya fazla alçaktan uçan bir UFO'nun yol açabileceği söylentilerini güçlendirdi. Ecotricity yetkilileri rüzgar türbininin kendiliğinden böyle bir hasar almasının mümkün olmadığını iddia etseler de, Danimarka'da yakın zamanda benzer bir şekilde hasara uğramış bir türbini için Danimarkalı yetkililer "çok eski olduğu için" bunun normal olabileceğini açıklamışlardı.

Tüm konu: Dünyanın en ilginç UFO iddiası

Resimlerle: 1968 basın kiti: Apollo 8'in uzay görevlerinin tanıtımı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Uzaylılara inanıyor musunuz?

Banned
11-01-2009, 13:36   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2008

devletlerin bu konu ile ilgili bazı sırları sakladığını düşünüyorum açıkçası bize sadece bilmemiz gerekenler aktarılıyor.

_Neo_
11-01-2009, 13:46   |  #3  
_Neo_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
806 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Arif abi şu işe bi el at derimKahkaha