Dünya'yı Vampir Uzaylı Parazit Reptillianlar Yönet

yuno44907a
16-12-2015, 19:19   |  #1  
yuno44907a avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
-1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2015

Gerçek videolu kanıtlar için buraya bakın https://www.youtube.com/playlist ... KGDFCBoXjYgWL-SQFLf

Zengin insanlar, siyasetçiler, masonluk, misyonerlik, yahudi lobisi, eşcinseller birliği, uzaylılar, satanizm, vampirler, gizli örgüt, leon vakfı......

Yaptığım yıllar süren çok derin araştırmalar sonucunda Dünya'yı vampirlerin yönettiğini keşfettim. Vampirler yaşlandıkları zaman insan vücutları çürüyor ve reptillian yani yılanımsı oluyorlar. Onları anlamak ve fark etmek çok kolay. Dünya'da onlardan 500 milyondan daha az bulunmasına izin verilmiş. 2032 yılında Dünya'ya uzaylılar gelip gelecekte ne olacağına karar verecekler. Bütün vampirleri öldürebilirler veya insanları evcil hayvan olarak diğer uzaylılara satarlar. İsrail bir vampir devletidir. Bu gün hiçkimseyi İsrail'e almıyorlar. İsrail askerleri Dünya'daki en iyi askerlerdir. Vampir oldukları için çok zor ölüyorlar ve hep iyileşiyorlar. İsrail uzaylılarla savaşmak için hazırlık yapıyor, UFO istilasına hazırlanıyor çünkü onlar şeytan ve uzaylılar bizi onlardan kurtarmaya geliyor ama uzaylılar da bizi öldürmeye karar verebilir.

Vampirliğe bir göktaşıyla Dünya'ya gelmiş olan çok gelişmiş bir bakteri sebep oluyor. Milyarlarca yıl evrim geçiren yılanımsılar en sonunda tek hücreli canlılar hâline gelecek kadar gelişti. Onlar hızlı iyileşirler. Her şekle girebilirler. Her şeyi yerler. Ölümsüzdürler. Ve yedikleri her şeyin bildiği her şeyi öğrenir ve yedikleri şeylerin özelliklerini kazanabilirler. Uzaydaki en gelişmiş ve en kusursuz tek hücreli canlı vampirlik mikrobudur. İlk başlarda vampirler çok hasarlıydılar. Hayvan gibi davranıp çok saçma şeyler yaptılar. Artık vampirler kendi caniliklerini ve canavarlıklarını kontrol edebilmek için aşılar üretiyorlar ve bu aşılar sayesinde insanlarla anlaşabiliyorlar. Vampirler et yeme ve kan içme isteklerini azaltacak ilaçlar ürettiler. İnsan bebeklerini kaçırıp yiyorlar. Çocuk kaçırma, bebek kaçırma, ortadan kaybolan kadınlar hep vampirlerin işi. Zengin insanların hepsi vampir.

Vampirler eşcinselliği, sapıklığı, çok eşliliği, özgürlüğü seviyorlar. Yoksa fahişeleri eve götürüp yemek daha kolay olduğu için mi fuhuşu destekliyorlar? İnsanlara kılıç yapmayı, bilgisayar yapmayı, uçak yapmayı, tüfek yapmayı vampirler öğretmiştir. Onlar bizden zeki ve bilgilidir. Vampirler insanlardan tamamen üstün oldukları için insanlara inek muamelesi yaparlar; insan hayatına değer vermezler. Vampirler müslümanları, rusları, çini, Kuzey Kore'yi, Afrika'yı yok etmeye kararlılar. Çünkü bu insanlar ırkçı, kibirli, geri kafalı ve eşcinsel düşmanıdır. Vampirler genelde üstün zekâlı insanlara ve eşcinsellere zarar vermezler. Vampirler insan yemek zorunda değildir, her türlü eti yiyebilirler.

Gelecekte dünya eşcinsel, dinsiz, satanist, kapitalist olacak. Bütün Dünya İsrail, Danimarka, Amerika gibi olacak. Illuminati'ye karşı gelenler kendi devletlerinin zulmü ile yok edilecekler. Tıpkı Kuzey Kore gibi, Çin gibi, Rusya gibi, İran gibi, Suriye gibi, Irak gibi, Afganistan gibi yok olacaksınız. Bütün Dünya'daki bütün siyasetçiler bütün başbakanlar vampir. Vampirler istedikleri herkesi vampir yapabilirler. Bazen vampirler birbirlerini de öldürür.

yuno44907a
26-12-2015, 00:22   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
-1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2015

Ben bu Dünya'nın tanrısı yani Şeytan'ım. Bana yapanlar bana Gaia, veya Göktengri veya melek tavus derler. Benim rengim mavidir. Bu gün size yine tekrar söylüyorum; alkol kullanmayın, sigara kullanmayın, bağımlılık yapan zararlı madde kullanmayın, çalışmayın, itaat etmeyin, köle olmayın. Uzaylılar sizin dostunuz olabilir ama Reptoidler ve Draconianlar et yer; bunlar 2032 yılında çok büyük bir gemiyle gelecekler ve sizi canlı canlı yiyecekler. Şu anda da gizlice insanları yiyorlar. Cinayet haberlerine, bulunan cesetlere bakın. Siz çok salaksınız çoktan Dünya'nın sonu geldi.

Ben sadece kadınlarla sevişmek istiyorum. Başka bir isteğim yoktur. Ağaçlara sakın zarar vermeyin. İnsanlara hak ettikleri şekilde davranın. İnsanları özgür bırakın ve onlarla uğraşmayın. Hayvanlara saygı duyun. Sizin zulüm, katliam ve şerefsizlikleriniz beni ciddi şekilde hasta ediyor. Dinazorları yok ettiğim gibi sizi de yok ederim. Güneş'e doğru gidiyorum. Küresel ısınmaya ne kadar dayanabileceğinizi görmek istiyorum. Beni sinirlendirmemeniz bence daha doğru olur.

İnsanlardan memnun değilim. İnsanları çok eskiden başka bir uzaylı ırkı yarattı. İnsanlar dünya üzerindeki bütün canlılardan farklı ve hatalı bir canlı türüdür. Sürekli Dünya'ya müdahale ediliyor, bir türlü dilediğim gibi evrimi geliştiremedim. Yecüc ile Mecüc vardı, sizin tanrınız onların geçit kapılarını ve üslerini yok etti. Ben yabancıları hiç sevmem. Hele buradaki canlıları köleleştiriyorsanız durum çok kötü. Öte yandan insanlar bencil, tembel, cahil, umursamaz ve salaklar. Ayrıca da insanlar güçsüzler, doğal ortamda hayatta kalamıyorlar. İnsanlar ayrıca ırkçılar. Ve ayrıca insanlar kendi karılarını paylaşmak da istemiyorlar.

İnsanları sevmiyorum. İnsanlara eziyet eden uzaylılardan nefret ediyorum. Öte yandan Dünya'da zeki bir yaşam formu yok, en zeki olan benim; ben de zaten peygamberim. Benden zeki olan herkes de ya uzaylıdır, ya vampirdir, ya sentetik insandır, ya da androiddir.

Youtube kanalıma bakın, yeni videolar yapacağım. Listelerime eklediğim videolar ilerde videolarımda kullanacağım videolardır.

Cem Garipoğlu vampirdi. Yahudiler vampirdir. Thugy'ler vampirdir. Maori'ler vampirdir. Aztek'ler vampirdir. Maya'lar vampirdir. İnka'lar vampirdir. 6 köşeli yıldız Satürn'ün tanrısının sembolüdür, Draconian'ların sembolüdür. 6 köşeli yıldız camilerde vardır, kiliselerde vardır, sinagoglarda vardır; her yerde bu 6 köşeli yıldız var. Acayip sinirliyim, siz niye benden müsade almadan kafanıza göre is yapıyorsunuz?

Çok büyük depremler olacak. Bütün herkesi öldüreceğim. Beni sinir etmeyin, dediğimi yaparım. Dünya'nın tanrısı bencil ve zalimdir; Dünya'nın tanrısı kibirlidir. Dünya'nın tanrısına uyun. Sizi üzecek değilim. Ben asla yalan söylemem. Ben kadınları severim.