Düzgün bir MMORPG arıyorum!

yefeerol
06-12-2017, 21:58   |  #1  
yefeerol avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2017

Merhaba dostlar :)

Ben yıllardır MMORPG oyunlarını severek oynuyorum ve oynarkende çok eğleniyorum. Ancak son zamanlarda doğru düzgün MMORPG bulamıyor oluşum beni bir hayli üzüyor. Bu yüzden oynayacak düzgün bir MMORPG arıyorum. World of Warcraft çok güzel gözüküyor ve 20 levele kadar olan deneme kısmını oynadım. Çok hoşuma gitti ama ay başı para yatırmakta çok garip geliyor çünkü şu piyasada oyunu yatıracağım paraya değecek kadar oynayacak zaman bulamayacağım büyük ihtimalle. Bana güzel sağlam bir MMORPG önerin lütfen. Bilgisayarımın ekran kartı güzel, her şeyi iyi ancak RAM kısmı biraz sakat. O yüzden çok RAM yemeyen bir oyun önerirseniz sevinirim. Her şey en düşük ayarda kaldırsın yeter grafik sorun etmem.

İstediğim şeyler, güzel hikaye, oynayan çok sayıda oyuncu ve çeşitlilik.

Archeage, Neverwinter ve Guild Wars 2 arasındayım. Archeage çok övdüler ama bende çok kastı. Bu yüzden oynamak istediğimden emin değilim. Yinede övgüleri hala görüyorum internette. Neverwinter oynadım ve çok beğendim ancak bilgisayar değiştirdiğim için silindi. Yine yüklesemmi diye düşünmüyor değilim. Guild Wars 2, kısa bir süre oynadım, hiçbir şey anlamadım ama internette deli gibi övgüler yağıyor, paralı olan oyunun bedava olması konusunda herkes inanılmaz şeyler söylüyor. Daha da üzerine uğraşıp çözmeye bir hayli istekliyim. Bana yol gösterirseniz, sevinirim :)

Sistem Bilgilerim
UnbalancedSkunk
26-06-2019, 16:53   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2019

P2W özellikler içerse de Albion Onlineye bak.

Aslında benim favorim Mortal onlinedir ama sinek avlıyor.

zombi
26-06-2019, 19:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 106
1,026 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

knight deneyebilrsin. bi ara yteni serveri açılmıştı ve giriş ücretsizdi.

zaten mmorpg de en baba oyunalrdan birisi.

Banned
28-06-2019, 02:19   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2016

metin2 diycem ama metin2 hile dolu o yüzden diyemiyorum pek

zombi
28-06-2019, 02:50   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 106
1,026 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

hocam benim bildiğim metin zaten kendi de izin veriyordu belli bi level e kadar. ama sonra onu aştın mı banlıyorlardı. tabii o serverler geçti.

metin olur knight olur. eski devirleri unut derim.

hele benim gibi şöyle artık orta yaşa doğru gidiyorsan eski günleri anca çok özlersin. özellikle bizim toplumun internet kültürü aşırı derecede düştü. forum kültürü diye bi şey kalmadı.

artık oyuncu dediğin makro mauslu "taktik" adlı saçma sapan monitörlü rgb ledli japon pavyonu tadında pc ler ile en iyi hile bende, hilenin gücü adına diye oyuna dalan veletlerden oluşan bi kitle.

forumlar da farklı değil. "türkçe imla" ve gereksiz kibarlık dolu ama bilgi paylaşımı 0 a inmiş boş sitelere döndü.

o yüzden bence telefonla oyuna yönelebilirsin. çünkü sanırım telefonda hile daha zor oluyormuş.

zaten yeni nesil pc ler bu oyunları açmıyor adam gibi çok sorun çıkarıyor.

Berkant Narman
10-12-2019, 09:59   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2019

Merhabalar,

Taa 2 yıl geçmiş ama hala ilgin varsa MMORPG'ye ve sistemin de yeterli seviyeye geldiyse Black Desert Online oynamanı öneririm. Önceki arkadaşların dediği gibi geçmişteki ortam yok MMORPGlerde ama BDO'da birkaç arkadaş bulabilirsen ki bulacaksındır. Çünkü Türkçe dil desteği var ve aktif oyuncu sayısı da fazla. Sürekli bir şeyler tekrar etmiyor oyunda ilerlediğini hissediyorsun. Kara Ruh görevleri baya yardımcı oluyor. Oyun pay to win değil ayrıca Mena ekibi de oyunla ve oyuncuyla fazlasıyla ilgili. Birçok etkinlik düzenleniyor falan oyuna bir şekilde bağlıyorlar seni. Mesela şu anda 1 ay boyunca sürecek olan 2. Yıldönümü Kutlaması etkinliği var. Her girişinde eşya veriyor. Bonus exp veriyor. Sınıf güncellemeleri dengelemeleri yapılıyor bir bak derim. 


İyi eğlenceler :)

Rejanes
10-12-2019, 12:11   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2019

Ben de BDO oynamaya başladım bu hafta. Arkadaşım önerdi 2.yıl etkinlikleri devam ettiği için yeni başlayanlara çok büyük avantajları var şu an. Hem aktarım güncellemesi sayesinde sınıflar daha hızlı gelişebiliyor. Ayrıca başlangıç için 500tl değerinde inci ödülü paha biçilemez! :D