E nabız covid raporu

KrediUstam
17-01-2022, 20:01   |  #1  
KrediUstam avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2021

Ana Sayfa E-NABIZ BİLGİ

E-NABIZ BİLGİ

E-Nabız Covid Raporum Görünmüyor

By admin -Ocak 17, 202207

E-Nabız Covid Raporum Görünmüyor

E-Nabız kullanıcılarının son günlerde en çok şikayet ettiği konuların başında gelen E-Nabız Covid Raporum Görünmüyor sorunu ile ilgili merak ettiğiniz bilgileri buradan açıklamak istiyoruz.

E-Nabız Covid Raporum

E-Nabız üzerinden covid raporunu görmek isteyen vatandaşlarımızın son günlerde aldığı sonuçların ekranda yer almaması, bazı durumlarda ciddi sorunların ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Test veren vatandaşlarımızın bu durum karşısında nasıl bir yol haritası izleyeceklerini sizlere buradan açıklamak istiyoruz. E- Nabız Covid Raporum Görünmüyor sorununun çözümü için izlemeniz gereken adımlar.


E-Nabız Covid Raporum Görünmüyor Neden?

Öncelikli olarak son günlerde yapılan test sayısında ciddi artış olması covid olan hastalarında raporlarında e-nabız ekranlarında geç düşmesine veya sistemsel olarak raporun görünmemesine neden olmaktadır. Bu durum karşısında test vermiş olduğunuz sağlık kurumuna giderek bilgi almak ve raporunuzu almak en sağlıklı sonuç olacaktır. Bunun nedeni ise telefon hatlarında olan yoğunluktan dolayı sistem üzerinden giriş yapamıyor oluşunuzdan kaynaklanıyor olmasıdır.


E-Nabız Covid Raporum Görünmüyor E-Devlet

Aynı şekilde E-Nabız sistemi üzerinden görme şansınızın olmadığını raporunuz E-Devlet üzerinden de görünmemektedir. Bu durum karşısında tek yapmanız gereken test verdiğiniz sağlık kurumu ile iletişime geçmek olacaktır. Bu yüzden de bu şekilde adımlarınızı atarsanız daha sağlıklı sonuçlar almış olursunuz.