E - Ticaret Sitesi Sentos

sentos
21-04-2018, 23:18   |  #1  
sentos avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2018

E-ticaret siteniz için sahip olmak istediğiniz entegrasyonu sağlama konusunda Sentos, sonuca yönelik olarak çalışma olanağını sunar. E-ticaret sitesi için özel olarak yapılan geliştirmeyle birlikte, Türkiye’de varlık gösteren internet pazaryerleriyle entegre olarak e-ticaret sitesinin çalışması sağlanır. N11, Gittigidiyor ve Hepsiburada mağazaları için e-ticaret sitesi ile entegrasyonu sağlamak, çoklu platform desteğinin sunulmasında etkilidir. Ürünlerin girişlerini ya da düzenlemelerini yapmak için N11 entegrasyonu oluşturulması durumunda, belirlenen kriterlerde otomatik olarak N11 mağazasına yükleme yapılır. Satış platformları arasında eşitleme, yüklemenin yapılmasının ardından gerçekleşiyor olmakla beraber işlem kolaylıkla tamamlanır. E-ticaret siteleri için olduğu gibi diğer tüm internet satış mağazaları için de tek tek işlem yapma zorunluluğu ortadan kalkarak entegrasyon sayesinde bir bütün haline gelir.

E-Ticaret Sitesine Yönelik Geliştirmeler Avantaj Sağlıyor

Türkiye’nin aylık hacim oranı en yüksek pazar yerlerinden olan hepsiburada için hepsiburada entegrasyonu sağlamak, e-ticaret siteleri için olduğu kadar internet üzerinden satış yapan diğer siteler için de yüksek öneme sahip olarak ön planda yer alır. Hepsiburada entegrasyonu ile beraber aynı ürünlerle beraber sadece bu ticaret sitesi içerisinde sıkışıp kalmayarak; daha yüksek satış rakamlarını yakalayabilmek mümkündür. Hepsiburada için yapılan entegre işleminin kontrolünün otomatik olarak tamamlanıyor olması ile sadece fiyat ve kargo bilgisi belirtilmesi gerekir. E-ticaret sitesi bulunanlar, entegrasyon ile sahip oldukları avantajların tamamını aktif olarak kullanabilir olmalarıyla beraber, kesintisiz şekilde verileri tutabilirler. E-ticaret sitelerinin gelişimine katkı sağlayan Sentos, her seviyedeki e-ticaret siteleri için en iyi çözümleri sunar.

E-Ticaret Sitesi Sentos ile Pratiklik Kazanıyor

Sentos, e-ticaret sitesi kolaylığını beraberinde getiren yazılıma sahip olmakla birlikte, tüm ürünlerin stoklarını farklı platformlar üzerinde bulunuyor olsalar da durumlarını eşitleyen yapıdadır. Otomatik işlem sağlıyor olmasıyla, gittigidiyor entegrasyonu ile ürünlerin tamamında anlık senkronize gerçekleştirir. Ürünlerin satışında gittigidiyor entegrasyonu sayesinde, fatura ve kargo etiketlerinin her biri, toplu halde basılabilir duruma ulaşır. E-ticaret sitelerindeki ve pazaryerlerindeki stok durumunun takibi, kontrolü ve yazdırılmalarında ön planda yer alan Sentos sayesinde, site sahiplerinin dezavantajına olan durumlar avantaja çevrilir. E-ticarette hem çalışma performansını hem de maddi performansı olumlu anlamda etkileyen çözümler için Sentos, her zaman aktif olarak hizmet verir.