E-Ticaret ve Kurumsal Web Siteleri

ekrem dal
10-12-2020, 01:07   |  #1  
ekrem dal avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2020

Covid-19 salgınından toplumun her kesimi muhakkak etkilendi. Kimileri zararını kâra dönüştürmek isterken tecrübesiz,bilgisi yetersiz web geliştiricileri ile çalışıp daha da zarar etti. Kimileri ise sözde "tecrübeli" firmalar ile çalışıp binlerce lirasını bu işe yatırıp sonuç alamadı. Biz PUF Media olarak önce insan kazanmak diyerek yazılımlarımızı herkesin erişebileceği seviyede yani "ederi kadar" olan makul fiyatlar ile sizlere sunmaktayız.

Şu bir gerçek ki 21. yüzyılda web sitesi olmayan işletme kalmadı. Eğer sizin işletmenizin bir web sitesi yoksa rakiplerinizden bir adım geridesinizdir. Teknolojinin gelişmesiyle ve mobil cihazların kullanımının artmasıyla insanlar artık işini,alışverişini kısacası hayatının neredeyse tüm gereksinimlerini online olarak internette aramaktadır. Özellikle pandemi sürecinde bunu çok daha iyi gördük.

Biz PUF Media olarak esnafımızın zararını en aza indirmek adına tüm paket yazılımlarımızı 2021 Ocak ayının sonuna kadar ücretsiz yaptık. Esnafımız ile birlikte çalışarak onların sorunlara en uygun ve en doğru çözümleri sunmak için buradayız. Bir çok müşterimiz ile pandemi sürecini ön görüp işlerini internete taşıyarak (kombi bakım servisleri için web sitesi + reklam çalışması, kitap/kırtasiye/butik müşterileri için e-ticaret yazılımı + reklam çalışması gibi) potansiyel müşterilerini internette aradık ve bulduk! Bir çok müşterimiz pandemi sürecinden sonra da bizimle çalışmak istediklerini söyledi.

Gelin sizin için en uygun planı yapıp işinizi hemen internete taşıyalım. Siz de geçirdiğimiz bu zor zamanlardan en az zararla işinizi internette yönetin. Ayrıca e-ticaret paket yazılımlarında şimdi satın alıp 2021 Ocak ayının sonunda ödeme yapma imkanı. Biz virüse hazırız peki siz hazır mısınız?

İletişim için;

Telefon Numarası: 0332 245 0 260

E-Mail: infopuf.media

Instagram: puf.media

lianot
20-04-2021, 14:01   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2020

Sitenizi doğru bir şekilde yönetmeye başlamadan önce, onu kaliteli içerikle doldurmanız ve biraz kişilik vermeniz gerekir. Örneğinmp3 donusturucu  kullanarak indirdiğim fon müziğini ekleyerek bunu yapabildim. Çok ilginç çıktı