E-ticarette yeni iş modeli: 'Kapory'

CHIP Online
13-08-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İnternetten alışveriş yaparken ürünleri önce gerçekten görüp, sonra ödeme yapmaya ne dersiniz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/e-t ... i-kapory_42028.html

'Damacana' uygulamasının ardından Türkiye'yi yepyeni bir iş modeli ile tanıştıran Online İşler A.Ş., 'Kapory' ile e-ticarette atılım yapmaya hazırlanıyor. Ön ödemeli alışveriş hizmeti sunan 'Kapory', üye işyerlerine avantajlar sağlarken, kullanıcıların da indirim ve avantajlara ulaştıran yeni bir iş modeli sunuyor.


"Önce gör, sonra öde"!


E-ticarette "önce gör, sonra öde" sloganıyla hayata geçen 'Kapory', kullanıcılarına indirim opsiyonuna ulaşma fırsatı sunuyor. Satın alınmak istenen ürün ya da hizmet bedelinin tamamı yerine sadece düşük orandaki ön ödemesini yapan kullanıcılar, önce hizmeti ya da ürünü görüyor ve memnun kalırlarsa ödemenin tamamını gerçekleştiriyor. Alınan düşük orandaki ön ödeme sayesinde, olası bir aksaklıkta veya ürünün beğenilmemesi durumunda, hizmet bedelinin tamamını ödenmediği için tüketicinin parası cebinde kalıyor. Limitli sürede indirim haklarını kullanamayan kullanıcılar ise sadece 'Kapory' miktarını ödedikleri için zararları minimuma indirilmiş oluyor.


Yeni nesil ön ödemeli alışveriş modeli 'Kapory', gece hayatından kültür sanata, turizmden eğlenceye, güzellik ve bakımdan restoranlara kadar birçok farklı markanın hizmetlerini, büyük indirim avantajlarıyla üyelerine sunuyor.


İlk 100 bin üyeye, 500 bin TLlik 'Kapory' hediye!


Türkiye'nin ilk ve tek ön ödemeli alışveriş modeli 'Kapory'i hayata geçirmeden önce, e-ticaret pazarında hem üye işyerleri hem de tüketici tarafında ciddi araştırmalar yaptıklarını kaydeden Online İşler A.Ş. CEO'su Timuçin Bilgör, "E-ticaret siteleri üzerinde yaptığımız araştırmalarda birçok eksiğin olduğunu gördük. Tüketiciler, internet ortamından ürün ya da hizmeti alıyorlar fakat kullanmak için gittiklerinde aylar öncesinden tüm ücretini ödedikleri için, ürünü ya da hizmeti beğenmedikleri halde bile kendilerini zorunlu hissediyorlar. Bizler 'Kapory' ile bu ve bunun gibi birçok zorunlulukları ortadan kaldırıyoruz. 'Kapory' ile Türkiye'de olmayan, tüketici ve iş yeri dostu bir uygulamayı hayata geçirdik." dedi. Site henüz hayata geçmeden bile sosyal medya hesaplarından büyük ilgi gördüklerini belirten Bilgör, üye olan ilk 100 bin kullanıcıya, 500 bin TLlik 'Kapory' puanı hediye edeceklerini bildirdi.

Tüm Konu: E-ticarette yeni iş modeli: 'Kapory'

Kaynak: www.chip.com.tr