E3 2014'ten beklenenler!

CHIP Online
16-05-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Günleri sayan dev oyun fuarı E3'te hangi oyunları göreceğiz, devler hangi bombaları patlatacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/e3-2014-ten-beklenenler_47141.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi 23 sosyal oyunu!

E3, rekabetin en yoğun yaşandığı tarihin en çılgın oyun şovlarından biridir. E3'te konsol alanında kıyasıya yarışan yeni Xbox One ve PlayStation 4 için yeni nesil oyunlar göreceğimizden şüphe yok. Ancak bunun yanında sanal gerçeklikle ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkmasını da bekliyoruz. En büyük beklentilerimiz arasında Valve'ın Steam Machine'ini çalışırken görmek de var.


E3, 10-12 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'ta gerçekleşecek. İsterseniz şimdi gelin, E3'te bizi bekleyenlere şöyle bir göz gezdirelim.


Sony, sanal gerçeklikte iddialı


PlayStation 4 ile başarı kaydeden Sony, sanal gerçeklikte de gücünü göstermeye başladı. Sony'nin 9 Haziran'daki basın toplantısında Project Morpheus hakkında yeni bilgiler öğrenmemiz muhtemel. Sony'nin oyun platformu Playstation Now hakkında yeni haberler de alabiliriz.


Microsoft, "Game on" derse


Dedikodular doğru çıkarsa, 9 Haziran'daki Microsoft konferansında Ryse: Son of Rome'un devamı niteliğinde bir oyunla karşılaşabiliriz. Yeni bir Halo oyunu hakkında yeni bilgiler de bizlerle paylaşılabilir.


Major Nelson, blog'unda bu konferansın adının "Xbox: Game On" olacağını açıklamıştı. Bu isim, en bir - iki oyunla tanışacağımızın ipucunu veriyor. Oyunların yanında, Microsoft'un yeni eğlence modeli hakkında yeni bilgilere sahip olabiliriz.


Tüm Konu: E3 2014'ten beklenenler!

Resimlerle: 2013'ün en iyi 23 sosyal oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr