E3 bombaları bir bir patlıyor!

CHIP Online
10-06-2014, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dev oyun fuarı E3'te bombalar ardı ardına patlıyor! İşte Microsoft'un şovundan akılda kalanları...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/e3- ... patliyor_47652.html

Resimlerle: 2013'ün en iyi 23 sosyal oyunu!

Dev oyun etkinliği E3, kendini rakiplerinden farklı kılmaya çalışan firmaların tanıtımlarına sahne oluyor. Microsoft'un Xbox platformu ise E3'de yeni, önemli oyunlarla büyük bir destek görüyor. İşte Xbox E3 etkinliğinde ortaya çıkan yeni yapımlar, devam oyunları ve fazlası.


Forza Horizon 2: Açık-dünya yarış serisinin devam oyunu Forza Horizon 2, Turn 10 Studios tarafından duyuruldu. Selefinden geri kalmayan Forza Horizon 2, 200'ün üzerinde otomobil, 1.000 oyuncu otomobil kulübü, açık-dünya sürüşü gibi özelliklerle geliyor. Forza Horizon 2'nin seriye eklediği yeni özellik ise dinamik hava koşulları. Konum olarak Avrupa'yı temel alan Forza Horizon 2, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek.


Assassin's Creed Unity: Ubisoft tarafından resmi olarak duyurulan Assassin's Creed Unity, oyunculara kendi birliklerini oluşturma fırsatı tanıyacak. Oyun, bu sonbaharda PS4, Xbox One ve PC'ye gelecek.


Evolve: Left 4 Dead serisinin mucidi Turtle Rock Studios, yeni oyunu Evolve'un neye benzeyeceğini E3'te birazcık daha belli etti. Oyun, Left 4 Dead gibi takım oyununa dayanacak ve oyuncular, 4 kişiden oluşan takımlar oluşturabilecekler. Oyunun farklı bir özelliği ise düşman olarak oynayabilmeniz olacak. Evolve, Xbox One, PS4 ve PC için sonbaharda yayınlanacak.


Tüm Konu: E3 bombaları bir bir patlıyor!

Resimlerle: 2013'ün en iyi 23 sosyal oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr