Ea Sport GameFace Problemi !

ozanakyuz
07-09-2012, 17:03   |  #1  
ozanakyuz avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Arkadaşlar benim bir problemim var geçenlerde madden13 aldım belki bileniniz vardır Ea Sportun GameFace diye bir uygulaması var Ea sport sponsorlu oyunlara kendi yuzunuzu yukleyip bi nevi kendinizi oynuyorsunuz. Bende bu uygulamayı denemek istedim her şeyi dogru yaptım ancak kendi fotografını yukle butonuna tıklayınca yeni guncellemeyı ındırınız dıyor. İndirirkende browserları kapayın dıyor indirdikten sonra aynı sayfaya geldiğimde aynı şey tekrar karşıma çıkıyor.youtube dan izlediğim videolarda upload my photo dediklerinde direk istenilen sayfa çıkıyor ama bende olmuyor.Aynı sorun birkaç kişidede var Ea forumuna yazdım ama cevap alamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Banned
07-09-2012, 20:45   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Madden NFL 13'i ben de aldım ama henüz elime ulaşmadı İngilitere'den geldiği için herhalde yarın ya da hafta içi gelecektir. Sorununuzun yanıtını bilmiyorum ama belki bir kaç güne kadar düzelebillir. NFL oynamadınıza çok sevindim gerçekten. Bu forum da arkadaşlar genelde PC takılır ve Soccer'dan bahsetiği için pek fazla yardımcı olan olmaz size. Oyun elime gelir gelmez yardımcı oalcağım hoş bu sorun oyunla ilgili değil tammaiyle EA'nin serverlarıya alakalı.

ozanakyuz
07-09-2012, 22:30   |  #3  
ozanakyuz avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Evet Turkiyede fazla ilgilenen yok nfl le ama yakında çoğalıcağına eminim en yakın zamanda yardımcı olursan sevinirim umarım çözülebilicek bir problemdir.