Easy Drive Data Recovery 3.0 [27.08.2013]

CHIP Online
27-08-2013, 10:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Easy Drive Data Recovery muhteşem bir veri kurtarıcıdır

Kazara format atılmış sabit disk veya herhangi bir sürücünün kötü bir virüs ya da beceriksiz biri tarafından zarar görmüş olması gibi ümitsiz vakalarda bile başarılı bir şekilde dosyaları kurtarabilmektedir. Basit görünmesi ve gereksiz durmasına rağmen dosya sisteminde bulunmayan dosyaları bile kurtarabilmektedir.

Program, 100 e yakın formatta dosya bulmaya yarayan özel bir algoritma olan "Raw Search" kullanmaktadır. Yeni bir işletim sistemi yüklemeniz artık veri kurtarmanıza engel olmayacaktır - program silinmiş ve yok edilmiş tüm dosyaları geri getirmektedir. Ayrıca sabit disk ne kadar büyük olursa olsun  arama, bünyesinde barındırdığı optimize edilmiş arama motorları sayesinde çok uzun sürmeyecektir. Tüm kurtarılabilir bilgi için ön izleme yapılabilir ve programın deneme sürümü potansiyel müşterisine bilgilerin kurtarılabilinip kurtarılamayacağını gösterebilmek üzere tasarlanmıştır.

Kişisel lisansa %70 indirimle sahip olabilmek için bu linki takip ediniz. Eğer iş yeri ya da hizmet lisansı almak istiyorsanız şu adrese e-posta göndererek bize ulaşınız: sales@munsoft.com

Kaynak: www.chip.com.tr

Download:  Easy Drive Data Recovery 3.0