Efektif Çözünürlükte Nikon D7000

seto__
26-09-2020, 15:29   |  #1  
seto__ avatarı
OP Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
866 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Nikon fotoğraf makineleri kalitesi ve üst düzey performans özellikleri ile hem profesyonel kullanıcılar için hem de amatör kullanıcılar benzersiz bir kullanım sunar. Fotoğraf çekmek sizin için bir sanatsa Nikon D7000 modeli sayesinde yaratıcılığınızı geliştirebilirsiniz. Nikon D700 modeli 16.2 MP efektif çözünürlük ve Nikon DX format CMOS akıllı görüntü sensörü ile geliştirilmiştir. Yüksek çözünürlüklü lens özellikleri sayesinde en az ışık alan ortamlarda bile en net fotoğraf veya videoları kaydedebilirsiniz. Keskin netlik oranına sahip ultra görüntü kalitesi ile Full HD fotoğraflar çekebilir ve hayal gücünüzün farkına varabilirsiniz.

Dayanıklı Benzersiz Gövde Özellikleri

Tasarımı ve dayanıklı özellikleri ile Nikon D7000 fotoğraf makinesi elinize tam oturarak konforlu bir kullanım sağlar. Magnezyum alaşımlı gövde yapısı toz, rutubet gibi dış koşullara karşı oldukça dayanıklıdır. Bu sayede ek koruma sağlayarak cihazınızı daha uzun süreler sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Otomatik Netleme ile Keskin Netlik

Nikon D7000 fotoğraf modelinde 39 noktaya odaklama yapılabilir ve AF otomatik netleme ile üstün kaliteli fotoğraflar çekilebilir. Cross-Tip sensör özelliği sayesinde objeler veya manzara ögeleri fotoğraf karesinin içerisinde otomatik olarak algılanır ve istenen noktada keskin netlik oluşturulur.

Geliştirilmiş Bellek Türü

Nikon D7000 modelinde SD hafıza kartı desteği bulunur. Bu sayede hafıza kartı makinenin yuvasına yerleştirilir ve ilave depolama alanı sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Nikon D7000 modelinde çift hafıza kartı yuvası bulunmaktadır. Bu sayede istediğiniz kadar fotoğraf ve videolarınızı güvenle depolayabilirsiniz.

Hassas Çekim Kalitesi ile Full HD Görüntüler

Fotoğraf makinesi Full HD 1080 p kalite video kaydetme özelliği sayesinde sizlere mükemmel bir deneyim sunmaktadır. Videoları sıkıştırma formatı sayesinde ve kaliteli stereo girişi videolarınızı geliştirerek profesyonel çekimler yapmanızı sağlar. Işığın en az olduğu alanlarda bile hassas lensleri sayesinde çekim kalitesi daima yüksek performans sağlamaktadır.

Kendinize En Uygun Resim Özelliğini Seçin

D7000 modelinde bulunan resim kontrol özelliği sayesinde farklı konseptlere uygun kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. D7000 ile entegre olmuş resim kontrol özellikleri vivid, doğal, monokrom, porte, standart ve manzara modlarını içermektedir.  Çekim modları sayesinde kendinize en uygun görüntüyü seçerek fotoğraflarınızı kişiselleştirebilirsiniz.