Efsane geri dönüyor!

CHIP Online
28-07-2011, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son günlerde hep efsanelerin tarih olduğu haberleri okudunuz ama bu kez tam tersi oldu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/efsane-geri-donuyor_28264.html


Resimlerle: Aerosmith'e özel Guitar Hero

Activision, Guitar Hero serisiyle büyük paralar kazanmış olsa da, oyun serisinin son döneminde oyuncuların oyuna olan ilgisinin azalmasına engel olmamıştı. Bunun kaçınılmaz sonucu da, Guitar Hero'nun tarihe gömülmesi olmuştu. En azından, birkaç ay önceki haberler bunu gösteriyordu. Ama Activision, daha önce burada yayınladığımız iddiamızı doğruladı ve yepyeni bir Guitar Hero'yu müjdeledi.

Activision CEO'su Bobby Kotick, Forbes'e verdiği bir röportajda, şirketin Guitar Hero'yu öldürmek gibi bir niyetinin asla olmadığını söyledi. Oyunu, azalan ilgi nedeniyle, sadece "bir süreliğine" pazardan çektiklerinin altını çizen Kotick, şimdi yepyeni geliştiricilerle, yepyeni bir Guitar Hero geleceğini söyledi. Böylece hem oyuncuların oyuna daha fazla ilgi göstermesi sağlanacak, hem de oyun çağa ayak uyduracak.

Çağa ayak uyduracak cümlesi, şimdilik biraz karanlık. Activision'ın bambaşka bir Guitar Hero için neler planladığını henüz bilen yok. Ama gerçekten farklı bir şeylerle karşılaşmazsak, ikinci Guitar Hero devri çok da uzun sürmeyebilir.


Tüm konu: Efsane geri dönüyor!

Resimlerle: Aerosmith'e özel Guitar Hero

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Guitar Hero'yu hayata döndürmek doğru bir karar mı?