Efsane oyun Halo, geri dönüyor!

CHIP Online
20-05-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çıkan her oyunuyla milyonlar satan serinin uzun süredir beklenen yeni oyunu resmi olarak duyuruldu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/efs ... -donuyor_47189.html

Resimlerle: Halo Reach: Nefes kesen ekran görüntüleri

Xbox'ı Xbox yapan yegane oyun serisidir Halo. Her yapımıyla milyonlarca satan, iyi olsun, kötü olsun her türlü kendisini oynatmayı başaran efsane seri, uzun zamandır beklenen yeni yapımı ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor!


Evet, Xbox One piyasaya çıktığı günden beri beklenen yeni Halo oyunu, Halo 5: Guardians, firmadan gelen açıklamaya göre 2015 yılının sonlarına doğru Xbox One için piyasada olacak! 343 Industries'in genel müdürü koltuğunda oturan Bonnie Ross'ın anlattığı kadarı ile Halo 5'e Halo 4'ün iki katı emek harcanıyor. Konuşmasında; "Eski Halo oyunlarında bulunan bazı temel öğeleri beraberinde getirecek" şeklinde bir cümle kuran Ross, "Xbox One konsolunun sağladığı tüm donanım ve çevrebirim cihazların kullanılacağı, yeni jenerasyon oyunculuğun en üst seviyede deneyim edildiği bir oyun ile karşınıza çıkacağız." diyerek, özellikle Xbox One'ı olmayanları bir kez daha düşündürmeyi başardı.


Halo 5 için verilen çıkış tarihi, kabaca 2015 sonbaharı ve oyun kendi sunucuları üzerinden 60 kare saniyelik performans sunacak ki Ross'a göre Halo ekibi uzun süredir hayalini kurduğu kapsamlı özellik ve ölçek sistemini gerçeğe dönüştürebildiği için artık çok daha yüksek performanslarda oyun üretebilecekler. 9 Haziranda gerçekleştirilecek Xbox E3 etkinliğinde daha fazla bilgi verileceğinin de altını çizen Ross, etkinlik esnasında erken beta deneyimi hakkında bilgi verme ihtimalleri olduğunu da dile getirdi.


Halo 5: Guardians, 2015 sonunda, Halo T.V. dizisi ile birlikte piyasada olacak...

Tüm Konu: Efsane oyun Halo, geri dönüyor!

Resimlerle: Halo Reach: Nefes kesen ekran görüntüleri

Kaynak: www.chip.com.tr