Eğitimde Evrensel Standart: VİZYON KOLEJİ

vizy10
12-04-2014, 09:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

Kültürel değerlerimize sahip, etik değerleri önemseyen, çevre bilinci gelişmiş, eleştirel düşünen, çok yönlü, bilimsel ve sanatsal formasyon ve özgüvene sahip, dünyanın her yerinde başarıyla görev yapabilecek bireyler yetiştirmeyi kendine misyon edinen VİZYON KOLEJİ teknolojik okul uygulamaları ile eğitimde çıtayı yükseltiyor.

Vizyon'da modern eğitim teknolojileri etkin olarak kullanılmaktadır. Dersliklerin tümü son teknoloji ürünü akıllı tahta ve hızlı internet erişimine sahiptir. Eğitim programı tablet destekli içerikle zenginleştirilmiştir ve öğrencilerin tüm eğitim verileri dijital olarak kaydedilmektedir.

Türkiye'de ilk ve tek iletişim odaklı İngilizce eğitimi: Vizyon Koleji, FLEXA yöntemi ile iletişim odaklı yabancı dil öğretimi ve yoğunlaştırılmış drama uygulamaları bulunmaktadır.

Vizyon Koleji Kimin? Cem Arıtuluk Kimdir?
Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk'tur. Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi mezunu olan Arıtuluk, uzun yıllar Ankara'nın önde gelen dil okullarında yöneticilik yapmış, akademik danışmanlık sektörünün prestijli markalarından biri olan ELT Akademik Danışmanlık şirketinin kurucudur.

Son Düzenleme: vizy10 ~ 12 Nisan 2014 14:15
vizy10
03-05-2014, 14:14   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

"Türkiye kadar güzel bir gençlik" sloganı ile Nisan ayı içinde, Beylikdüzü'nde açılan Vizyon Koleji, Teknolojik eğitim konsepti, Potansiyel Odaklı Eğitim Modeli ve FLEXA İngilizce eğitim modelini hayata geçiriyor. Vizyon Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk, "Nitelikli bir eğitim için gerekli tüm altyapıyı eksiksiz olarak sağladık. Vizyon Koleji olarak güçlü akademik kadromuz ve teknolojik eğitim konseptimizle Türkiye'ye özgün bir eğitim modeli kazandıracağız." şeklinde konuşuyor.


SEBIT Proje Okulu

Öğrencilerine nitelikli ve bütünsel bir eğitim sunmayı hedeflediklerini belirten Arıtuluk, Vizyon Koleji okul konseptinin belirleyici unsurlarından biri de kurumumuzun Teknolojik Okul olmasıdır. Sürekli gelişmekte olan bilişim teknolojilerinin eğitimde etkin şekilde kullanılması, gelişmiş ülke standartlarda eğitim ve öğretim sunabilmek için zorunlu hale gelmiştir. Bu bağlamda Vizyon Kolejinin eğitim politikalarını ve akademik kadrosunu oluşturulmaya başlandığımız günden itibaren bilişim teknolojilerinden en yüksek düzeyde yararlanarak teknolojiyi eğitim ve öğretimde aktif bir şekilde kullanmayı hedefledik." şeklinde konuşuyor.