Ekran kartı aldım çalışmıyor

enestr29
16-10-2013, 22:59   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

Beyler bilgisayardan dıt diye ses geliyor bilgisayar çalışıyor fakat görüntü vermiyor.Onboarda takınca monitörü görüntü veriyor.Nasıl çözülür bu sorun.Ekran kartının fanı felan dönüyor.6pinlik girişi var onuda taktım. 
Sistem 
INTEL PENTİUM IV(2.99GHZ,3.00GHZ) 
RAM:3GB 
ANA KART:BİOSTAR 945GC-M4 
Power Supply:Bross ATX-450 
Power Supply Özellikleri 
DC ÇIKIŞ: 3.3V 5V 12V1 12V2 12V 5VSB 
MAKSİMUM AKIM: 17A 18A 12A 12A 0.5A 2A 
ÇIKIŞ GÜCÜ:450WAT 
AC GİRİŞİ:200-240VAC 7A 50/60Hz 


Şimdiki ekran kartı:Powercolor hd 5670 1gb 128bit 

Önceki Ekran Kartı Özellikleri:Msi geforce 8400gs 1gb 
Marka : MSI 
Slot Tipi : PCI-Express 
Chip Seti : NVIDIA 
Grafik Bellek : 1 GB 
Bellek Tipi : DDR3 
Bit Değeri : 64 Bit 
DirectX Desteği : 10.1 
DVI Çıkışı : 1 Adet 
HDMI Çıkışı : var 
Çekirdek Hızı : 520 MHz 
Bellek Hızı : 1000 MH

mhmt06
16-10-2013, 23:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

ekran kartının driver i varsa bağlantıları yaptıktan sonra biostan on bordu kapatmayı dene.

serhan23
17-10-2013, 00:00   |  #3  
serhan23 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 17
347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

Sürücüleri yükledin mi?

DiamondMines
17-10-2013, 00:09   |  #4  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,391 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2012
Alıntı: enestr29  
Beyler bilgisayardan dıt diye ses geliyor bilgisayar çalışıyor fakat görüntü vermiyor.Onboarda takınca monitörü görüntü veriyor.Nasıl çözülür bu sorun.Ekran kartının fanı felan dönüyor.6pinlik girişi var onuda taktım. 
Sistem 
INTEL PENTİUM IV(2.99GHZ,3.00GHZ) 
RAM:3GB 
ANA KART:BİOSTAR 945GC-M4 
Power Supply:Bross ATX-450 
Power Supply Özellikleri 
DC ÇIKIŞ: 3.3V 5V 12V1 12V2 12V 5VSB 
MAKSİMUM AKIM: 17A 18A 12A 12A 0.5A 2A 
ÇIKIŞ GÜCÜ:450WAT 
AC GİRİŞİ:200-240VAC 7A 50/60Hz 
Bellekleri kontrol et, tak çıkar. Güç kaynağı yetersiz kalıyor olabilir.