Ekran kartım çalışmıyor ???

lays
14-04-2010, 19:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

 

Birgün ekranaçılmıyordu ekran kartı yandı sandım garanti için servise yolladımsorun yok dediler. Ama ekran açılmıyordu. Ekran kartı geldi taktımmonitorden çıkan digital kabloyuda bağladım fakat ekran yine açılmıyor.Normal kasaya bağlayınca ekran açılıyor. Sorun ne olabilir yardım edin.Ekran kartı modelim Leadtek WinFast PX9500GT 1024MB NVIDIA. PCözellikleri Pentium 4 CPU 3.06 GHZ 1.18 GB ram.

Hacialioğlu
14-04-2010, 19:54   |  #2  
Hacialioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
294 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Aynı sorun banada oldu bu sorun anakarttan dolayı oluyor  ekran kartını anakartta bağlama yuvası bozulmuş olabilir bende çok uğraştım sorunu bulmak için ama anakartı değiştirdikten sonra sorun kalktı yane yuvada sorun var  başka bir bilgisayara takıp test edebilirsiniz...

lays
14-04-2010, 20:01   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

evde başka bi bilgisayar daha var ona taktım ama yine aynı sorun var. diğer bilgisayarda aynı tür anakartı filan aynı.

Hacialioğlu
14-04-2010, 20:05   |  #4  
Hacialioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
294 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010
Alıntı: lays  
evde başka bi bilgisayar daha var ona taktım ama yine aynı sorun var. diğer bilgisayarda aynı tür anakartı filan aynı.
Çok entarasan bir bilgisayarcıya götürün bakalım denesin bilgisayarında aynı sorun ordada olursa aldığınız yere faturasını göstererek garanti süresi geçmediyse iade edebilirsiniz.

lays
14-04-2010, 20:12   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Biosla ilgili bi ayar olabilir mi. Bazı arkadaşlar öyle diyor.

Hacialioğlu
14-04-2010, 20:15   |  #6  
Hacialioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
294 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Bence bir alakası olcağını zannetmiyorum