Ekran koruyucusu yapıştırmanın kolay yolu

CHIP Online
18-12-2012, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cebine ekran koruyucu yapıştırmayı bir türlü beceremeyenler... İşte size müthiş bir yöntem!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/ekr ... lay-yolu_37554.html

Resimlerle: En muhteşem ekran bu 4 cepte

Telefonunu ekranında dev baloncuklarla kullananlardan mısınız? Cebinizin veya tabletinizin ekranına ilk kez bir ekran koruyucu yapıştıracaksınız veya onu düzgün bir biçimde yapıştırmanın yollarını arıyorsunuz. Bu yazımızda ekran koruyucusunu kusursuza yakın bir biçimde yapıştırmanızı sağlacak bir yöntemi sizlere anlatacağız.


Öncelikle şunlara ihtiyacınız olacak: Kılıfsız bir tablet veya telefon, tozsuz ve temiz bir yer, mikrofiber bez, plasik bir kredi kartı, bant. Acele etmemeniz gerekiyor, bol miktarda sabra sahip değilseniz işiniz çok kolay olmayabilir.


Ekran koruyucunun hangi yüzeyinin telefonun üzerine geldiğine dikkat edin ve onu doğru bir biçimde tuttuğunuzdan emin olun. Koruyucuyu telefonun üzerine yerleştirdikten sonra yan taraflardan 3 adet bantla bantlayın (sadece bir tek kenarından). Bandı telefona yapıştırmak için başvurabileceğiniz şık bir yol var. Bantı yapıştırırken bir kısmını masaya yapıştırın ve ardından telefonu banda doğru çekin: Bant, telefonun alt tarafına yapışacaktır. Bu yöntem için bantları tek tek yapıştırmanız gerekiyor.


<span style="text-decoration: underline;">Devamı, ikinci sayfada...</span>


Tüm Konu: Ekran koruyucusu yapıştırmanın kolay yolu

Resimlerle: En muhteşem ekran bu 4 cepte

Kaynak: www.chip.com.tr