ekranda görüntü gidiyor..

By_Red
21-12-2008, 23:17   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

 

mrb. arkadaşlar Sapphire HD2900XT ekran kartı kullanıyorum son 2 gündür oyuna girerken, pc açılırken veya masa üstünde boşta dururken bile ekrandan görüntü gidiyor ve sinyal yok diyor pc bir süre çalışıp yanıt vermeyi kesiyor işin ilginç yanı gpu-z programından bakıyorum işlemci hızı ve memory hızlarını 742 - 825 mhz göstermesi lazımken 551 - 552 Mhz olarak gösteriyor pc ye format attım yeni sistem kurdum fakat düzelmedi. bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınızı bekliyorum....tşk..

Sistem:
işlemci: Core2Quad Q6600 2.40Ghz 1066Mhz 8Mb
anakart: MSI P35 Neo-f
ekran kartı: Sapphire HD2900XT 512Mb 512Bit GDDR3 (CCC 8.12)
ram: OCZ 2Gb DDR2 800Mhz platinium
power: Cooler Master ExtremePowerDuo 600W

Son Düzenleme: By_Red ~ 21 Aralık 2008 23:25
Recep Baltaş
22-12-2008, 00:02   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 7
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

-Kart yerine iyi oturuyor mu?
-Güç bağlantısı sağlam mı?
-Güç kaynağında sorun var mı?
-Kartı başka bir sistemde denediniz mi?

By_Red
22-12-2008, 00:33   |  #3  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007
Recep Baltaş
-Kart yerine iyi oturuyor mu?
-Güç bağlantısı sağlam mı?
-Güç kaynağında sorun var mı?
-Kartı başka bir sistemde denediniz mi?
2gün öncesine kadar her hangi bir sorun yaşamadım zaten ama o gün saatlerce pc açıktı herhangi bi problem yoktu COD5 i yükledim ardından oyuna girdim fakat tam oyun açılacağı sırada ekrandan görüntü gitti ve o zamandan beri bu problem baş gösteriyor anlıyamadım neden olduğunu....

By_Red
22-12-2008, 11:58   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

ekran kartını bugün garantiye gönderdim bakalım ne olacak.. :(:(:(:(