El Clasico Maçında Öne Çıkan Futbolcular

bergeturga
20-11-2015, 03:01   |  #1  
bergeturga avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2015

Real Madrid - Barcelona FC
21 Kasım 2015 Cumartesi saat 19:15
Santiago Bernabeu – Madrid - İspanya


Dünyaca ünlü derbi EL CLASICO’nun yine nefes keseceğinden şüphe yok, peki nasıl bir skor olur, hangi futbolcular öne çıkıyor bakalım

Real Madrid tarafında ligdeki 8 gol ve 2 gol pası ile tartışmasız Cristiano Ronaldo ilk öne çıkan futbolcu. En çok gol atan diğer futbolcu Benzema ise bu maçın kadrosunda yer alamayacak. Ayrıca Navas ve Marcelo da bu maçta forma şansı bulamayacak. Real Madrid'in ileri ucunda en önemli görev, geçtiğimiz hafta oynanan Sevilla maçında da gol atan James Rodriguez’e düşüyor.


Tüm detayları ve karşılaştırmaları buradan inceleyebilirsiniz: https://sporticos.com/tr/2015-11 ... rid-vs-barcelona-fc


Barcelona takımında ise öne çıkan futbolcular arasında 11 gol 3 assist sahibi Neymar ve 9 gol ile yine 3 assisti bulunan Luis Suarez yer alıyor. Dünyaca ünlü futbolcu Messi ise maalesef bu maçta takımının formasını giyemeyecek, bilindiği üzere temsilcimiz Arda Turan ile Dougles, Rakitic ve Vidal de maç kadrosunda yer almıyorlar.

Son 5 maçında 3 galibiyet alan Real Madrid, son 4 maçını da kazanan Barcelona’nın hemen arkasında La Liga’da ikinci sırada yer alıyor. Barcelona devam eden performansına rağmen eksikleri ile bir adım geride gözükse de ben iddiamı gollü beraberlik olarak oynarım, peki siz?

Son Düzenleme: bergeturga ~ 20 Kasım 2015 03:02 Neden: imla