En hızlı indirme yapan program

zafer_61
08-02-2013, 00:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Son sürümüdür ve en hızlı indiren programdır.Kaldığı indirme yerinden devam etme özelliği de vardır kesinlikle tavsiye

Internet Download Manager (IDM) nin 6.14 son sürümü ile birlikte indirme işlemlerinizi 5 katına kadar hızlandırabilirsiniz. Yarım kalan indirme işlemlerinize daha sonradan yeniden devam edebilirsiniz. Böylelikle bağlantı kopmaları artık başınıza dert açmayacak. Akıllı devam etme özelliği ile bu sorunu gideren internet download manager , kullanıcı ara yüzünün sadeliği ve kullanışlı olmasından dolayı Türkiye de ve dünyada en fazla kullanılan indirme yöneticisi olmuştur.

Internet download manager , indirme dosyalarınızı dinamik olarak bölümlere ayırı ve bağlantı kopması yaşanmadan indirme işleminizi tamamlar. Proxy sunucusu desteklemesi,ftp ve httpd protokolleri ile diğer indirme yöneticilerine göre daha fazla ön plana çıkmıştır. Firewalları aşabilir ve yeniden yönlendirmeleri takip edebilir. İnternet sitelerinde ki çerezleri kaydeder ve dilerseniz sunucuya giriş yapar. Internet Download Manager ayrıca : Internet Explorer , Opera, Firefox , Avant Browser ve Google Chrome gibi en çok kullanılan ve popüler tüm tarayıcılarda ki indirilme işlemlerini de otomatik olarak gerçekleştirir.

Internet Download Manager'ın diğer özellikleri ise Türkçe dil desteği , zip dosyalarını indirmeden ön izleme yapması, download işlemlerinizi ayırmak için kategorilendirme yapması , https desteği vermesi ve geliştirilmiş virüs korumasu... IDM artık Windows 8 üzerinde de çalışabiliyor ve popüler video sitelerinden de videoları kolayca indirebiliyor.

DOWNLOAD İÇİN :

Internet Download Manager v6.14 İndir

Daha Fazlası için www.kiymetlimiz.com

feanorking
08-02-2013, 01:14   |  #2  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,688 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2009

şimdi diyelim ben sunucudan indiriyorum bilgisayarı kapatım açtım yada modemi kapatım açtım kaldığı yerden devam ettiyor mu diyorsun yoksa zaten sunucu devam ettirme özelliği veriyor da onumu söylüyorsun.
bildiğin jdownloader işte kardeş öyle methetme piyasa bunlardan kaynıyor diğerlerinide arada dene farkları yok :D