En hızlı okula dönüş kampanyası!

CHIP Online
20-09-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

AirTies, okulların açılmasını internet hızına yakışır bir kampanya ile kutluyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en- ... mpanyasi_49652.html

Resimlerle: İnternetin ilklerine yolculuk

Teknoloji hızla ilerlerken, kablosuz ağ çözümleri de her geçen gün yenileniyor. VDSL teknolojisinin evlerde ve iş yerlerinde hızlıca yer almaya başladığı bugünlerde AirTies da okulların açılmasını yepyeni bir kampanya ile kutluyor. "Okula 'Hız'la Dönüş" kampanyası ile Telekom altyapısına uygun VDSL modemi Air 5650, 30 Eylül tarihine kadar 319 TL yerine 219 TL'ye satışa sunuluyor.


Hem ADSL/ADSL2 hem de VDSL/VDSL2 özelliği taşıyan ve Türkiye'deki tüm ADSL, VDSL ve Fiber altyapısı ile uyumlu olan cihaz, yeni ADSL modem alacak kullanıcılar için VDSL teknolojisine bugünden hazır olma imkanı sunuyor. ADSL kullanıcıları Air 5650'yi ADSL modem olarak kullanabiliyor ve ileride VDSL teknolojisine geçtiğinde modemini değiştirmesine gerek kalmıyor.


Tüm dijital içeriklere kolayca erişim


2.4GHz, 11N teknolojisini taşıyan Air 5650, 300Mbps kablosuz ağ hızıyla yüksek hız ve performans gerektiren uygulamaların sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Air 5650, AirTies USB Tak&Paylaş teknolojisi ile kullanıcıların harici disklerinde bulunan fotoğraf, film, müzik ve dosyalarına modem üzerinden kablosuz erişmelerini ve harici disklerdeki içeriklerin ağdaki tüm cihazlarla paylaşılmasını sağlıyor. Böylece, tüm dijital içerikler tek noktada toplanırken, içerikler ister PC'den, ister tabletten, ister akıllı TV'den görüntülenebiliyor. 


Ayrıca Air 5650, tek tuşa dokunarak kolayca ağ kurulumu gerçekleştirilebiliyor, şifreleme yaparak ağı davetsiz misafirlerden koruyor. 4 adet Ethernet portu bulunan cihaz, gerekli durumlarda kablolu internet erişimi de sağlıyor.


Kablosuz ağ beklentilerinize tek cihazla çözüm sunacak Air 5650, 30 Eylül tarihine kadar tüm elektronik marketlerde.

Tüm Konu: En hızlı okula dönüş kampanyası!

Resimlerle: İnternetin ilklerine yolculuk

Kaynak: www.chip.com.tr