En ince cep telefonları bir arada

CHIP Online
18-02-2009, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Zengin özellikler sunan bir telefon mutlaka kalın ve hantal olmak zorunda değil. İşte kanıtlar...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/En-i ... ir-arada_10898.html

Resimlerle: En ince cep telefonları bir arada

Birçok özelliği ile Nokia N96 ya da Samsung innov8 neredeyse bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor; bu kadar özelliği bir arada taşımak için de oldukça kalın bir kasaya sahipler. Sonuçta bu cep telefonları ağır ve hantal... Artık cep telefonu dünyasında yeni bir trend var: ince ve zarif cep telefonları.

Tabii ki burada önemli olan zarif telefonlar tasarlanırken yanlış ve yetersiz teknoloji ile donatılmamaları gerektiği. Acaba zerafet ve inceliği, güç ve hız ile birleştirmek mümkün mü? Yoksa teknik özelliklerin kaybedilmesi tüm incelme uğraşlarının kaderi mi?

Cevabımız: Hayır! Örnek olarak 8,8 mm kalınlığındaki HTC Touch Diamond, sahip olduğu Windows Mobile işletim sistemi ve 4 GB hafıza ile HSPDA olmanın özelliklerini kendinde barındırıyor.

Galerimizde, kalınlığı 10 mm'yi geçmeyen dikkat çekici 37 farklı modeli bir araya getirdik. Bu modellerin kalınlıklarına ve sundukları özelliklere göz atın; iyi bir telefonun illa hantal olması gerekmediğini siz de kabul edeceksiniz...

Tüm konu: En ince cep telefonları bir arada

Resimlerle: En ince cep telefonları bir arada

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galeride yer almasını istediğiniz farklı modeller...

Polat Alemdar
19-02-2009, 16:01   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
57 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2005

10 milim sınırı koymasaydınız samsungun soulu derdim ama 10 milim işte :)

Banned
19-02-2009, 18:29   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

işimi yapsın da isterse netbook kadar olsun desem çok mu abartmış olurum...sadece telefon isteyen gidip 6 7 yıllık bir şey de alabilir..bana lazım olan cep bilgisayarı tarzı bir telefon kamera internet...incesi mutlaka yapılır ama yarı kalınlıkta diye ona birkaç kat fazla para verecek değilim sonuçta....benim için önemli olan iş yapması trend değil...