En iyi 10 SSD testte!

CHIP Online
25-10-2012, 01:05   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Şu sıralar piyasada öne çıkan 10 SSD modelini test ettik... İşte en iyisi ve diğerleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en-iyi-10-ssd-testte_35864.html

Resimlerle: En iyi 10 SSD testte!

Sabit diskler bilgisayarlarımızın şüphesiz en önemli bileşenlerinden bir tanesi konumundalar. Özellikle giderek gelişen oyun ve film kaliteleri yüzünden artan dosya boyutları, günümüzde olabildiğince büyük sabit disketler almaya itmiş durumda bizleri. 1TB ile başlayan devasa kapasiteler, günümüzde 4TB gibi rakamlara, hatta daha da fazlalarına ulaştı.


Nitekim sabit disketler büyüdükçe devir hızları içlerinde barındırdıkları verileri okumaya yetmez hale geldi. Her ne kadar veri aktarma sorunu USB 3.0 ile çözülse de kendi içerisindeki yazma ve okuma hızı bir hayli yavaş kaldı. İşte bu durumu çözmek için üretilen SSD'ler artık günümüzde bir hayli yaygın durumdalar. Çıktıkları dönemde el yakan fiyatlara ve çok küçük depolama alanlarına sahip bu ufak canavarları, günümüzde çok daha uygun fiyatlara alabiliyoruz. Tabii ki kapasite açısından henüz geleneksel sabit disk seviyesine ulaşabilmiş değilller ama sunduklarıkapasiteler, pek çok kullanıcı için yeterli seviyeye ulaşmış durumda.


Şu anda piyasada bulunabilecek en iyi ve uygun fiyatlı 10 SSD diski karşılaştırdık, kapsamlı bir testten geçirdik. &lt;span style="text-decoration: underline;">Bu 10 SSD'yi, 10'dan 1'e doğru geri sayımda, ayrıntılı performans puanlarıyla bulacaksınız... İşte 10 SSD'nin büyük kapışması. Yıklayın...</span>

Tüm Konu: En iyi 10 SSD testte!

Resimlerle: En iyi 10 SSD testte!

Kaynak: www.chip.com.tr