En iyi 33 çift çekirdekli cep!

CHIP Online
28-02-2013, 01:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bugün piyasada bulabileceğiniz, fiyatları önemli ölçüde düşen en iyi 33 çift çekirdekli cebi seçtik!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en ... ekli-cep_37989.html

Resimlerle: En iyi 33 çift çekirdekli cep!

Günümüzde pek çok akıllı telefon çift çekirdekli işlemcilerden güç alıyor. Ama işlemcisinde çift çekirdek olması bir akıllı telefonun size uygun olduğu anlamına gelmeyebilir. Sizler için piyasada bulunan çift çekirdekli işlemciye sahip 33 akıllı telefonu seçtik, olumlu ve olumsuz özelliklerini sıraladık.


Tek çekirdekli işlemciye sahip akıllı telefonlar tükenmeye yüz tuttu. Dört çekirdeklilerse henüz geniş kullanım alanı bulamadı. Orta seviye telefonlardaysa çift çekirdekli işlemciler rakipsiz durumda. Nispeten ucuz Sony Xperia U'dan iPhone 5 ya da Motorola RAZR HD gibi daha masraflı telefonlara kadar her telefonda karşımıza çift çekirdekli işlemciler çıkıyor. Uygun uygulama ve sorunsuz bir işletim sistemiyle bir araya geldiğinde çift çekirdekli işlemciler, tek çekirdekli işlemcilerden çok daha üstün bir performans sergileyebiliyor.


Ama bir akıllı telefonun performansını belirleyen şey sadece işlemcisi değil elbette. Telefonun diğer donanımları ve işletim sistemi de performans üzerinde kaçınılmaz olarak etkide bulunuyor. Bu nedenle sıralamayı yaparken sadece işlemci gücüne değil genel performansa dikkat ettik. Pil ömrü, ses ve ekran kalitesi sıralamayı yaparken göz önüne aldığımız diğer kriterlerdi. 


&lt;span style="text-decoration: underline;">Şimdi hiç vakit kaybetmeden buraya tıklayın ve en iyi 33 çift çekirdekli cep telefonu, geri sayımla izlemeye başlayın...Hepsi galerimizde...</span>

Tüm Konu: En iyi 33 çift çekirdekli cep!

Resimlerle: En iyi 33 çift çekirdekli cep!

Kaynak: www.chip.com.tr