En İyi Anti Virüsler

zorlodos
11-11-2017, 19:52   |  #1  
zorlodos avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

Ad-Aware Free Antivirus (Gereksiz Paranoyak)


Ücretsiz antivirüs programı olan Ad-Aware internet üzerinden bulaşan casus yazılımlara karşı çok etkili bir antivirüs programıdır. Size internet, email ve ağ koruması sunmasının yanında anlık koruma da sağlamaktadır.

Avast! Free Antivirus (Az paranoyak)

İnternet koruması, e-posta denetimi, oyun modu ve benzeri özellikleri bünyesinde bulunduran Avast ücretsiz bir antivirüs programıdır fakat diğer çoğu antivirüs programında olduğu gibi bazı özellikleri ücretli versiyonda kısıtlı.

AVG Antivirus Free (ücretsiz sürümü düşük kaliteli, çok sesli & reklamlı, THT tarafından hacklendi)

AVG antivirüs programı güvenli olmayan bağlantıları, indirmeleri ve e-posta eklerini hızlıca taramaya olanak sağlar. Software Updater özelliğiyle güncellemeleri kendiliğinden otomatik olarak yaparak hataları düzeltir ve güvenlik açıklarını kapatır.

Avira Free Antivirus

Avira programı tamamıyla ücretsiz bir antivirüs programıdır. Web koruması, e-posta koruması vb. özellikleri ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.

Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender antivirüs programı bilgisayarınızı yavaşlatmadan koruma sağlar. Tüm web, e-posta ve mesajlaşma verilerini gerçek zamanlı tarar ve sizi casus yazılımlardan korur.

ESET NOD32 Antivirus

Herkes tarafından bilinen ESET antivirüs programı bir sürü casus yazılımı tespit ederek siler. Antivirüs denildiğinde akla “ESET” gelir.

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky antivirüs programı bir çok zararlı casus yazılımlara karşı önlemler alır ve onları etkisiz hale getirir. Ödüllü antivirüs programıdır.

Ve bu listede olmasa da en iyi Antivirüs programı Comodo'dur. Ücretsiz sürümü efsane++. Tehlikeli siteleri engelleyen DNS'i ve tarayıcısı var. Bunu indirmeden de kullanabiliyorsunuz. Referansları arasında NASA bile var. Bundan iyisini bilmiyorum. https://tr.comodo.com/ Şiddetle tavsiye ederim. 

Ek Bilgi : HijackThis

İlk olarak Trend Micro tarafından satın alınan, şimdi ise SourceForge üzerinden indirebildiğiniz HijackThis, sisteminizin çok detaylı bir raporunu oluşturuyor. Bu sayede potansiyel sorunları ve zararlı yazılımları kendiniz keşfedebiliyorsunuz. Sadece uzman kullanıcıları hedefleyen HijackThis, PC'nizde neler olup bittiğini görmenizi ve bir eylem gerçekleştirmenizi sağlıyor. Yanlış ellerde felaketlere yol açabileceğinden HijackThis'i sadece tecrübeli kullanıcıların denemesi gerekiyor.

İndirin:HijackThis

Chıptansel
25-07-2020, 11:52   |  #2  
Chıptansel avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Ucu bucağı olmayan internet aleminde işimize yarayan birçok dosya indirmek durumunda kalıyoruz. Fakat bu programları indirdiğimiz siteler veya dosyalarda kötü amaçlı hazırlanmış virüs dediğimiz yazılımlar yer alabiliyor.

Peki bu virüsler bilgisayarımıza ne gibi etkiler yaratıyorlar? Örnekleme yaparak bunu çok basit bir şekilde anlayabiliriz. Nasıl ki vücudumuza giren bir virüste hastalanıyor ve yataktan kalkamıyorsak, aynı tepkiyi bilgisayarımızda veriyor ve yavaşlıyor. Tek problem bu değil, kişisel güvenliği de tehdit ediyor. Bu tarz problemlere karşı koymak içinde antivirüs programları karşımıza geliyor.

Peki hangi antivirüs programları kullanılmalı? Şunu belirtmekte fayda var, karar vermeden ve indirmeden önce YouTube’da bulunan inceleme videolarını izlemenizi öneririm. Bu sayede kafanızda ki soruların cevabını tam olarak almış olacaksınız.

Listemizdeki programların çoğunun ücretli ve ücretsiz seçenekleri sunuluyor. Bunları da her programın altında belirttik.

Gelin sizler için incelediğimiz antivirüs programlarına beraber bakalım; https://paratic.com/antivirus-programlari/

excel_mustafa
26-07-2020, 00:45   |  #3  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 545
4,442 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

gündelik kullanım için en iyi bedava antivirüs bana göre bitdefender free. virüs tanıma kapasitesi yüksek ve virüs sezgisi etkili. ayrıca internet gezinti koruması da var.

morxkafa
31-10-2020, 20:31   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2020

IMMUNET KULLANIN HEM FREE HEMDE GÜÖLÜ

VİRÜS TESTİ youtube : david9876

BEN YAPTIM VİRÜS TESTİNİ

seto__
05-02-2021, 22:03   |  #5  
seto__ avatarı
Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
866 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Son 3-4 senedir Windows Defender bana yetiyor. ESET NOD 32'yi eskiden kullanırdık da bir işe yaramazdı pek.