En iyi Muhasebe Programı Hangisidir?

Emin26
08-03-2019, 10:31   |  #51  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Ben yardımcı olmaya çalışayım dilerseniz.

Evobulut programı CRM altyapılı muhasebe modülünde içerisinde barındıran bir program olarak karşımıza çıkıyor. Müşteri ilişkilerinizi yönetebildiğiniz, finans hareketlerini görüntüleyebildiğiniz kasa banka gibi, aynı zaman da dokümanlarınızı ekleyip bu dokümanlarınızı yönetebildiğiniz bir yazılım. 

Önemli olan kısım ise bu crm programını kullanırken aynı zaman da muhasebeleştirme işlemlerinizi de burdan yönetebiliyor olmanız. Crm için ayrı, muhasebe için ayrı program kullanmanıza gerek kalmıyor. Tek program üzerinden tüm işleyişlerinizi yönetip burdan takibini sağlayabilmektesiniz.

İncelemek isterseniz aşağıda linki bırakıyorum. 14 günlük bir demo sürecinde inceleme sağlayabilirsiniz.

Evobulut Muhasebe Programı

Emin26
22-03-2019, 10:14   |  #52  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2018

Merhaba arkadaşlar,

Biz bir danışmanlık şirketiyiz. Şirketimizde ön muhasebe için ayrı bir program kullanmaktan ziyade muhasebe modülünü de içerisinde barındıran bir CRM yazılımı kullanıyoruz. Evobulut. 

Bizim Evobulut ile yakaladığımız en büyük avantaj, tüm modüllerin tek bir elde toplanıyor olması. Yani fatura kesmek için ayrı, muhasebeleştirme işlemleri için ayrı, stok takibini yönetebilmek için ayrı programlar kullanmıyoruz. Ve bunu yaparken de internet tabanlı bulut bir sistem üzerinden yapmaktayız. 

Aynı zaman da müşteri ilişkilerini yönetip, müşterilerinizle görüşmelerinizi aktivite kayıtları içerisinden kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca Ip santral entegrasyonu ile kişilerle yapılan görüşmeler ses kayıtlarıyla birlikte sistem üzerinde tutuluyor. Ne konuştuğunuzu ordan da dinleyebilirsiniz. Gelen giden maillerinizin ve smslerinizin kontrolünü de sağlayabilmektesiniz.

Bu uygulamalar için ayrı ayrı para vermektense tek program üzerinden tüm modülleri kullanabiliyorsunuz. İş akışınıza uygun bir program olduğunu düşünüyorsanız mutlaka demo başvurusunda bulunup incelemenizi tavsiye ederim. Linki aşağı bırakıyorum.

Evobulut Crm

VolkanTurksoy
09-04-2019, 16:18   |  #53  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2019
Alıntı: melihaterzi  
Daha önce bu konuda detaylı bir yazıyı ya bu forumda veya bir başka yerde de yazmıştım. Burada tekrar kısaca yardımcı olmaya çalışayım. Bana sorarsanız hangi programı alacağınıza karar vermeden önce neye ihtiyacınız olduğunu tespit etmeli ve ona göre seçenekleri araştırmalısınız. Mesela siz "logo almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz" yazmışsınız, evet tavsiye ederim ancak eğer işletmenizin özellikle ticari işlemlerini tutmak istiyorsanız ve işletme büyüklüğünüz en azından 50 ve üzeri personel barındırıyorsa, bir de en azından ortalama 15.000 TL civarı bir para ödeyebilecekseniz Logo olabilir. Eğer siz öncelikli olarak resmi muhasebenizi tutmak istiyorsanız o zaman Zirve veya Eta programlarını tavsiye edebilirim. Ancak ticari işlemlerinizi tutmak istiyorsanız ve personel sayınız 40-50'den daha azsa ve bu işe ayıracağınız bütçeniz 10.000 TL'nin altında ise size tavsiyem Aymet programı olur.

Yani sizin anlayacağınız öncelikle birinci amacınız ticari faaliyetlerinizi takip etmek için mi yoksa resmi muhasebe işlemlerinizi takip etmek için mi istiyorsunuz. Aslında yukarıda adı geçen tüm programlarda her iki işi de yaparlar ama bazıları ticari işlemlerin takibinde daha iyidir (Logo ve Aymet gibi) bazıları da resmi muhasebe işlemlerinin takibinde iyidir (Zirve ve Eta gibi) Tabii ki bu programların dışında da başka bir çok alternatif var ama ben kısaca özetlemeye çalışıyorum ve öncelikli tavsiye edeceğim programları burada belirtmek istiyorum.

Karar vermek zor ama iyi araştırmakta fayda var, kolay gelsin.

 Gerçekten bu açıklamaya katılmamak mümkün değil. Daha önce bir çok program denedik.

Biz özellikle ön muhasebe konusunda detaylı özelliklere ihtiyaç duyuyorduk ve bu amaçla bir süredir Aymet'in online ürünlerini kullanıyoruz, oldukça memnun kaldık, işimizle ilgili detayların neredeyse %95'ini gördü. Kalan bir kaç isteğimizde zaten çok özel isteklerdi, tabii ki onlarda olsa iyi olurdu ama diğer programlar bu kadarını da karşılayamamışlardı.

Uzun lafın kısası Aymet tavsiye edebileğimiz bir ürün gerçekten.

VolkanTurksoy bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Denizs-
03-07-2019, 19:39   |  #54  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2019

En iyi muhasebe programı, programdan ne beklediğinize göre değişir. Her ölçekteki firmaya göre muhasebe programı üreten birçok yazılım firması var ki bir tanesi
Fornext Yazılım. En iyi muhasebe programı ihtiyaçlarınızı karşılayabilen programdır aslında, o yüzden bir muhasebe programı satın almadan önce denemeniz,
artılarını,eksilerini görmeniz gerekir.Fornext yazılımın ürünlerini web sitesinden indirip bir ay boyunca deneyebiliyorsunuz. Ayrıca küçük firmalar için tamamen
ücretsiz muhasebe programları da var ve bu ürün için de destek verebiliyorlar bir ay boyunca.
Muhasebe programı seçerken verilen desteğin niteliği de önemli. Değişen ihtiyaçlara özel çözümler üretebilmesi yönüyle de fark yarattığını düşünüyorum. Fornext Yazılımı Tanımakta fayda var derim.

emine_yigit
03-01-2020, 16:02   |  #55  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2020

Merhaba arkadaşlar; Ankara’ da çalıştığım  Aaro yazılım firmasında web tabanlı muhasebe ve üretim uygulamamız mevcut. Destek Ekibimiz 7/24 müşterilerimize destek olmaktadır. Detaylı bilgi almak isterseniz sitemizi  ziyaret edebilirsiniz. Aaro Muhasebe ve Üretim Programı

Son Düzenleme: emine_yigit ~ 03 Ocak 2020 16:04
Aslanlar
20-04-2021, 18:26   |  #56  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2018
Alıntı: VolkanTurksoy  
Gerçekten bu açıklamaya katılmamak mümkün değil. Daha önce bir çok program denedik.

Biz özellikle ön muhasebe konusunda detaylı özelliklere ihtiyaç duyuyorduk ve bu amaçla bir süredir Aymet'in online ürünlerini kullanıyoruz, oldukça memnun kaldık, işimizle ilgili detayların neredeyse %95'ini gördü. Kalan bir kaç isteğimizde zaten çok özel isteklerdi, tabii ki onlarda olsa iyi olurdu ama diğer programlar bu kadarını da karşılayamamışlardı.

Uzun lafın kısası Aymet tavsiye edebileğimiz bir ürün gerçekten.

 Aynen katılıyorum.

Aslanlar bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
yunus_098
22-05-2022, 22:09   |  #57  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2022

uyumsoft iyi bu konuda, ayrıca e-fatura konusunda da sorunsuz bir sistemleri var, kendi şirketimiz için kullanıyoruz.

eskigunler
31-05-2022, 09:33   |  #58  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2022

Genelde herkes Luca ve Logo'dan bahsediyor ama birçok firmada QuickBooks'un da kullanıldığını duydum. Orta, küçük ya da büyük ölçekte olması fark etmeksizin birçok firmada kolayca kullanılabiliyor. Ön muhasebe de yapabiliyorsunuz bu uygulamada. 

Şunlar da muhasebede kullanılıyormuş:


  1. Xero
  2. Sage 50cloud
  3. Kashoo
  4. Paraşüt
  5. Zoho Books
  6. Wave
  7. FreshBooks
  8. MikroX

Bunları nereden aldın diye soranlar için şu siteden aldım, kaynak olarak ekleyeyim linkini: https://istanbulbogazicienstitu.com/en-iyi-muhasebe-programlari

sosyalkitap
26-02-2024, 02:54   |  #59  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2024

Pranomi [url=pranomi.com]Online Ön Muhasebe Programı[/url]  kimse önermemiş kullanışlı pratik bir yazılım orta ve küçük ölçekli işletmeler için

Son Düzenleme: sosyalkitap ~ 14 Mart 2024 00:27