En iyi ve ücretsiz 10 web tasarım aracı!

CHIP Online
20-03-2014, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Kendi web sayfasınızı hazırlamak istiyor ve bu iş için bedava araçlar arıyorsanız, doğru yerdesiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/en- ... im-araci_45999.html

Resimlerle: Dev firmaların en iyi, bedava yazılımları!

WYSIWYG (ne görürsen onu alırsın) web tasarım araçları, web sayfası hazırlamayı bir kelime editörünün basitliğine indirgiyor. Bir sonraki adım ise WYSIWYG yaklaşımını daha derin, detaylı denetimlerle bir araya getirerek zenginleştirmek. Bazı tecrübeli tasarımcılar ise HTML, CSS ve scripting'e odaklanmak isteyecektir. Aradığınız her ne olursa olsun, bu ücretsiz 10 web tasarımı aracından bir tanesi size yardımcı olacak.


1. CoffeeCup Free HTML Editor


Ücretsiz sürüm olması dolayısıyla birkaç özelliği (CSS menü tasarımı, FTP yükleme vb.) eksik olsa da, yeni başlayanlar için harika bir araç ve faydalanabileceğiniz birçok güçlü düzenleme aracı sunuyor.


2. Notepad++


Çok güçlü bir kaynak kodu düzenleyicisi olan Notepad++, sözdizimi vurgulama özelliği sayesinde kodunuzu okumanızı ve anlamanızı kolaylaştırıyor. Kodları bir araya toplayarak belirli bölümler üzerine yoğunlaşabiliyor, otomatik tamamlama sayesinde hızla ve hata yapmadan kod girebiliyorsunuz.


3. PageBreeze


Tecrübeli web tasarımcıları, eski teknolojiyi temel alan PageBreeze'den etkilenmeyecekler. Ancak amacınız çok basit bir sayfa hazırlamaksa, bu WYSIWYG düzenleyicisi başlamanıza yardımcı olacaktır.


Tüm Konu: En iyi ve ücretsiz 10 web tasarım aracı!

Resimlerle: Dev firmaların en iyi, bedava yazılımları!

Kaynak: www.chip.com.tr