En iyi Windows Phone 7 cepleri!

CHIP Online
15-06-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows Phone 7'nin gücünü arkasına alan en iyi cep telefonları ile tanışmaya hazır mısınız?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/en-i ... -cepleri_27458.html


Resimlerle: 10 yeni Windows Phone 7 modeli!

Windows Phone 7 ile beraber Microsoft, akıllı telefon piyasasında önemli bir oyuncu haline geldi. Windows Mobile işletim sistemi de hayranları arasında seviliyordu ancak Android ve iPhone kadar kullanıcı dostu değillerdi.

Windows Phone 7 bunu Facebook entegrasyonu, temiz dokunmatik ara yüz ve çoklu ortam işlevleriyle değiştirdi. E-posta ve Exchange desteğini de unutmayan WP7, resmi Microsoft Office uygulamalarına sahip olan tek mobil işletim sistemi. Bunun anlamı ise herkese göre bir WP7 cebinin bulunabileceği. İşte her türden en iyi Windows Phone 7 telefonları.

İş için en iyisi: HTC 7 Pro

Resmi Microsoft Office uygulamalarına sahip tek işletim sistemi Windows Phone 7 olduğundan, ofis dışındaki işlerinizi yapmak bu ceple ideal olabilir. 1GHz işlemci, yatay QWERTY klavyeye sahip cihaz 3.6 inçlik ekranı ile belgelerinizi rahatlıkla görüntüleyebiliyor.


Video için en iyisi: Samsung Omnia 7

720p video kaydedip çalabilen Omnia 7, AMOLED ekranı ve 480x800 çözünürlüğü sayesinde net görüntüler sunuyor. 16GB depolama alanı ise birçok eğlenceyi cebinize depolamanızı sağlıyor.

Tüm konu: En iyi Windows Phone 7 cepleri!

İzleyin: İlk Windows Phone 7 cep!

Resimlerle: 10 yeni Windows Phone 7 modeli!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Favori WP7 cebiniz hangisi?